Eκλογές 2015: Γιατί ο Τσίπρας τρέμει τον Λαφαζάνη, τι του πρότεινε

Τι πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας στον Παναγιώτη Λαφαζάνη;

Ιδιαίτερα προβληματισμένος εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας μετά και την επίσημη ανακοίνωση για εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου 2015.

Βλέποντας τα ποσοστά-έκπληξη, που καταλαμβάνει το κόμμα Λαφαζάνη, το οποίο προσελκύει τους οπαδούς του ΟΧΙ, πολλοί είναι εκείνοι, που υποστηρίζουν πως ο Αλέξης Τσίπρας προβαίνει σε ξαφνικές και άρον άρον εκλογές, προκειμένου να περιορίσει ή ακόμη και να αποφύγει την “εξάπλωση” των οπαδών Λαφαζάνη.

Από πλευράς του, ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε πρόταση για να συγκροτηθει Κ.Ο. με τον Π. Λαφαζάνης προκειμένου να ξεπεραστεί ο «σκόπελος» της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας κάλεσε το μεσημέρι εσπευσμένα τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και του πρότεινε να συγκροτήσει άμεσα κοινοβουλευτική ομάδα, προκείμενου να είναι η τρίτη σε ισχύ που θα λάβει την 3η διερευνητική εντολή και όχι η Χρυσή Αυγή.

Η πρόταση του κ. Τσίπρα αφορούσε τον σχηματισμό Κοινοβουλευτικής Ομάδας αποτελούμενης από τους 32 βουλευτές οι οποίοι τοποθετούνται κοντά στις απόψεις του κ. Λαφαζάνη, συν την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες απο το Μαξίμου, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης απάντησε στον πρωθυπουργό, ότι δεν ξέρει ακόμα τι θα κάνει και αμέσως συγκάλεσε συσκεψη στη Βουλή με τους βουλευτές της Αριστερής Πλατφόρμας, προκειμένου να σταθμίσουν τη στάση τους.

Διαβάστε τι δείχνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.