Εκλογές 2015: Τα στοιχήματα δείχνουν τον νικητή. Τι λένε οι μπουκ

Τι δείχνουν τα στοιχήματα για τον νικητή στις εκλογές 2015;

Στις ελληνικές εκλογές 2015 αρχίζουν και ποντάρουν οι “παίκτες” των διαδικτυακών στοιχημάτων, με το ντέρμπι να “μοιράζει” καλά ποσά για όσους κερδίσουν, καθώς οι αποδόσεις είναι αρκετά υψηλές και το ενδιαφέρον υψηλό.

Μπορεί η προεκλογική περίοδος να είναι σύντομη όμως όπως συμβαίνει πάντα ήδη έχουν φουντώσει όχι μόνο οι συζητήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά και τα… στοιχήματα.

Ήδη τα πρώτα στοιχήματα για τις εκλογές 2015 βγήκαν στον “αέρα” και βάσει των αποδόσεων τους, τα βασικά συμπεράσματα είναι:

Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της Νέας Δημοκρατίας, με διαφορά που σήμερα οι εταιρείες προσδιορίζουν στο 2,5%.

Τρίτο κόμμα σε όλα τα Στοιχήματα είναι η Χρυσή Αυγή, με διαφορά από τα υπόλοιπα που την ακολουθούν.

Η Λαική Ενότητα του Λαφαζάνη “διχάζει” και τους μπουκμέικερς, αφού δεν μπορεί να μετρηθεί με απόλυτο τρόπο και οι εταιρείες την δίνουν σε διαφορετική θέση.

Σε ότι να κάνει με την διαφορά (χάντικαπ) μεταξύ των κομμάτων το line, o “πήχης” μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ τοποθετείται στις 2,5 μονάδες.

Στοιχήματα για την εκλογική μάχη προσφέρουν οι εταιρείες στοιχημάτων, 10 μέρες πριν τις εκλογές 2015.

Με 1.50 απόδοση δίνει πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ η εταιρεία Stoiximan, ενώ δίνει απόδοση 2.50 στην νίκη της ΝΔ.

Επιπλέον, σύμφωνα με την εταιρεία, η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ πιθανότατα θα ξεπερνά το 1,50% στην εκλογική αναμέτρηση.

Δείτε τις καρτέλες με τα στοιχήματα για τις εκλογές 2015:

Διαβάστε πόσο ανοίγει η ψαλίδα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση για εκλογές 2015 και τι δε λένε οι αριθμοί στις δημοσκοπήσεις για τις εκλογές 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.