Καιρός 29 Σεπτεβρίου: Τι καιρό θα κάνει αύριο. Πού θα βρέξει

Ποια είναι η πρόγνωση καιρού για τις 29 Σεπτεμβρίου;

Η Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου θα κυλήσει με αρκετές βροχοπτώσεις στη χώρα μας, ενώ, καθώς θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι παντού η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές θα σημειώσει πτώση.

Πιο αναλυτικά ο καιρός 29 Σεπτεμβρίου:

Στη Θράκη, στην ανατολική Μακεδονία και στη Χαλκιδική προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους θα είναι έντονες. Στη Θράκη το απόγευμα ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Στην υπόλοιπη Μακεδονία θα έχουμε κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις και σποραδικές βροχές. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 22 με 24 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά προβλέπονται το μεσημέρι και το απόγευμα βροχές και στα ορεινά μικρής διάρκειας καταιγίδες. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο αναμένονται από το μεσημέρι βροχές και, κυρίως στα ανατολικά, κατά τόπους καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 με 26 βαθμούς.

Στα Κύθηρα ο καιρός προβλέπεται συννεφιασμένη και βροχερή.

Στην Κρήτη θα έχουμε νεφώσεις, παροδικές βροχές, βοριάδες μέτριας έντασης και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά το Ανατολικού Αιγαίου, αναμένονται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις και κατά τόπους βροχές, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως 24 με 25 βαθμούς.

Στις Σποράδες περιμένουμε βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια προβλέπεται άστατος καιρός με βροχές κυρίως στη Στερεά και τη βόρεια Εύβοια όπου από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα πέσει 2 με 3 βαθμούς και δεν θα ξεπεράσει, στα πεδινά τους 25 βαθμούς και στο Καρπενήσι τους 19.

Στην Αττική προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα θα δείξουν από 19 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε αρκετές νεφώσεις και τις πρωινές ώρες βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 μέχρι 23 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.