Η ζωή της Λίνας: Το νέο έξυπνο σποτ της ΝΔ που συζητιέται [video]

Ποιο το νέο έξυπνο σποτ της Νέας Δημοκρατίας που συζητιέται;

Ένα νέο σποτ, ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου έδωσε πριν από λίγες ώρες στη δημοσιότητα η ΝΔ.

Το σποτ ονομάζεται «Μια μέρα στη ζωή της Λίνας, ιδιωτικής υπαλλήλου». Το σποτ ξεκινά με την Λίνα που ενώ ετοιμάζεται να πάει στη δουλειά της, ακούει τον πρωθυπουργό (Αλέξη Τσίπρα) να μιλά από την τηλεόραση και ακολούθως, ενώ έχει επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό της, στο δρόμο προς τη δουλειά της, ακούει δηλώσεις του στο ραδιόφωνο.

«Εμείς δεν πρόκειται να ψηφίσουμε Μνημόνιο», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας και αμέσως μετά πέφτει πλάνο από την ψήφιση του τρίτου Μνημονίου στη Βουλή τη στιγμή που ψηφίζει ο κ. Τσίπρας «Τσίπρας Αλέξιος, «ναι».

Όλο το προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας κινείται σε αυτό το τρίπτυχο «ψέμα – αλήθεια – επίπτωση», ενώ είναι γυρισμένο με την τεχνική PoV (Point of View), που δίνει την εντύπωση βίντεο κλιπ και το οποίο για πρώτη φορά χρησιμοποιείται σε πολιτική διαφήμιση στην Ελλάδα.

Ωστόσο το προεκλογικό σποτ με την ιδιωτική υπάλληλο, Λίνα φαίνεται ότι εξελίσσεται σε επικοινωνιακό «ατύχημα» για τη Νέα Δημοκρατία.

Και αυτό γιατί η Λίνα μπορεί να μην έχει χρήματα να βάλει βενζίνη αλλά διαθέτει καινούριο αυτοκίνητο του… κουτιού με ηλιοροφή και σπίτι πολυτελείας.

Όσο για τους υπαλλήλους που απολύονται, το σποτ δημιουργεί αυτόματους συνειρμούς με τη διακυβέρνηση της ΝΔ που δεν δίσταζε να πετάει εργαζόμενους στο δρόμο.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας:

https://www.youtube.com/watch?v=uPg2vIVUllA

Δείτε τα τηλεοπτικά σποτ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τις εκλογές 2015 και πότε κλείδωσαν debate και μονομαχία για τις εκλογές 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.