Θρήνος για τον Κώστα Γιαννούλη: Πώς βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο

Πώς σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Κώστας Γιαννούλης;

Η τραγική είδηση του θανάτου του Κώστα Γιαννούλη βύθισε στο πένθος τη Χαλκίδα και όχι μόνο. Κανείς από τους φίλους και συγγενείς του, δεν μπορεί να πιστέψει τον αναπάντεχο θάνατο του 25χρονου.

Ο Κώστας Γιαννούλης σκοτώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (25-10-2015) σε τροχαίο που σημειώθηκε στη περιοχή του Βασιλικού, στο ύψος της γνωστής βιομηχανίας “Εβιοπ Τεμπο” όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Από την σύγκρουση, ο 25χρονος Κώστας Γιαννούλης βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ ο νεαρός συνεπιβάτης του μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Η σορός του 25χρονου Κώστα Γιαννούλη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νεκροτομείο για νεκροψία – νεκροτομή, ενώ οι άνδρες της Τροχαίας Χαλκίδας εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα.

Ο Κώστας Γιαννούλης καταγόταν από το Βασιλικό και η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία σε όλη τη πόλη της Χαλκίδας. Η σελίδα του στο facebook γέμισε από σπαρακτικά μηνύματα φίλων και συγγενών του, που δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική είδηση.

Διαβάστε ποιο το φρικιαστικό τροχαίο στη Στυλίδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.