Βιβλική καταστροφή στο Μενίδι: Δύο νεκροί από τη φονική κακοκαιρία [φωτο, video]

Ποια η φονική κακοκαιρία που έπληξε το Μενίδι; Ποιοι οι δύο νεκροί από τις πλημμύρες;

Τραγικές συνέπειες είχε η σημερινή κακοκαιρία που έπληξε την Αττική, καθώς είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άντρας και να τραυματιστεί σοβαρά μια γυναίκα, σε Μενίδι και Πετρούπολη.

Ένας άντρας ηλικίας 40 ετών έχασε τη ζωή του σε πλημμυρισμένο δρόμο στο Μενίδι, ενώ η 70χρονη μητέρα του, που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση.

Το περιστατικό συνέβη στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μαυροπηγής στο Μενίδι, έναν από τους δεκάδες δρόμους που πλημμύρισαν στην περιοχή. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι, λόγω των νερών που είχαν πλημμυρίσει το οδόστρωμα, μια νταλίκα ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου.

Τότε, το αυτοκίνητα που οδηγούσε ο άτυχος άντρας έπεσε πάνω της. Ο άτυχος άντρας, κατεβαίνοντας την οδό Αριστετέλους, δεν μπόρεσε να ακινητοποιήσει το όχημα, καθώς τα ορμητικά νερά το παρέσυραν, με κατάληξη να τρακάρει πάνω στην νταλίκα.

Αμέσως μετά το τρακάρισμα, ο άντρας και η μητέρα του κατόρθωσαν να βγουν από το αμάξι και επιχείρησαν να σωθούν. Τα ορμητικά νερά, όμως, τους παρέσυραν, με αποτέλεσμα, ο άντρας να εγκλωβιστεί κάτω από το αυτοκίνητό του και να χάσει τη ζωή του, ενώ η μητέρα του παρασύρθηκε και εντοπίστηκε από περίοικους περίπου 400 μέτρα μακριά, ευτυχώς σώα!

Πιο αναλυτικά, η μητέρα βγήκε από τη πλευρά του συνοδηγού, αφότου κατάφερε με τη βοήθεια του γιου της να σπάσει ένα από τα δύο τζάμια του αυτοκινήτου, ενώ ο 40χρονος από την πλευρά του οδηγού.

Ωστόσο, αμέσως μόλις εξήλθε από το όχημα, ο άντρας παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και εγκλωβίστηκε στις ρόδες της νταλίκας.

Ένας κάτοικος της περιοχής άρχισε τότε να ουρλιάζει και να φωνάζει για βοήθεια, αφού αντιλήφθηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού του ότι κάτι σοβαρό είχε συμβεί. Λίγη ώρα αργότερα, ένα όχημα της Πυροσβεστικής πέρασε από το σημείο και κάτοικοι της περιοχής το σταμάτησαν, προκειμένου να βοηθήσει τον άντρα, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του.

Ωστόσο, όταν οι άντρες της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τον 40χρονο ήταν ήδη αργά.

Όπως αναφέρει η πυροσβεστική ο δρόμος ήταν πλημμυρισμένος. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ο άντρας παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις του και όταν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, ήδη νεκρός. Η μητέρα του, ηλικίας 70 ετών, διεκομίσθη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Νωρίτερα, στην Πετρούπολη, μια γυναίκα 70 ετών,παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά έξω από σχολείο στην Πετρούπολη και στη συνέχεια την χτύπησε αυτοκίνητο.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που πλημμύρισαν δρόμο έξω από σχολείο στην Πετρούπολη. Στη συνέχεια, την άτυχη γυναίκα χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο και την τραυμάτισε σοβαρά. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Το Μενίδι ήταν από τις περιοχές της Αττικής που χτυπήθηκε περισσότερο από την σημερινή κακοκαιρία. Από το πρωί, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε λασπωμένους χειμάρρους, ενώ τα νερά κατέβαιναν με ορμή, παρασύροντας τα πάντα στο διάβα τους. Στις φωτογραφίες αποτυπώνεται το μέγεθος του κινδύνου που αντιμετώπισαν κάτοικοι και περαστικοί, ενώ όπως καταγγέλλουν δεν είναι η πρώτη φορά που ζουν κάτι τέτοιο στην πόλη.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις φονικές πλημμύρες στο Μενίδι με του δύο νεκρούς:

Διαβάστε τι καιρό θα κάνει 21, 22, 23, 24 Οκτωβρίου και δείτε τις απίστευτες καταστροφές που προκάλεσε ο ανεμοστρόβιλος στην Καλαμάτα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.