Μαμά η Ναταλία Γερμανού: Τι αποκάλυψε η 50αρα παρουσιάστρια

Πότε πήρε την απόφαση για παιδί η Ναραλία Γερμανου;

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στο ΕΓΩ! weekly και αναφέρθηκε στην απόφασή της να αποκτήσει ένα παιδί.

Μέσω του «Na Maste» και της συχνότητας του E TV, μας ξεναγείς καθημερινά με πολύ χαμόγελο και χιούμορ στην πραγματικότητα.

Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε μέσα από την εκπομπή είναι λίγο ακροβατικό. Βλέπουμε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, είμαστε το μεσημεριανό χαμόγελο του κόσμου, προβάλλοντας, όσο γίνεται, περισσότερο χιουμοριστικές, ευχάριστες ειδήσεις. Θέλουμε να περάσουν καλά όσοι είναι σπίτι. Παράλληλα όμως δεν είμαστε αποκομμένοι από αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα. Δεν ζούμε στο ροζ συννεφάκι μας στο… στρουμφοχωριό μας.

Παρατηρούμε τι γίνεται γύρω μας και προσπαθούμε να συμβάλλουμε θετικά, να βοηθήσουμε εκεί που μπορούμε. Πρόσφατα έκανα ρεπορτάζ για την «Κιβωτό» του πατέρα Αντώνιου, σύντομα θα πάω και στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Έχουμε κάνει ρεπορτάζ σε γηροκομεία, σε κέντρα αστέγων, σε καταφύγια αδέσποτων. Το μόνο κομμάτι με το οποίο δεν καταπιανόμαστε είναι η πολιτική. Αισθάνομαι ότι είναι μάταιο να ασχοληθείς με αυτό τον τομέα.

Σκέφτηκες ποτέ να υιοθετήσεις ένα παιδί;

Θα υιοθετήσω σύντομα ένα παιδί. Είναι μια σκέψη που με απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια. Η αγάπη για ένα παιδί δεν έχει να κάνει με το αν το αίμα σου κυλάει στις φλέβες του, αλλά με το πόσο ικανός είσαι να γίνεις γονιός. Για εμένα αυτήν τη βασική προϋπόθεση πληρούν όλοι όσοι έχουν αγάπη στην ψυχή τους, είτε πρόκειται για ζευγάρι ομοφυλόφιλων –αντρών ή γυναικών– είτε για έναν άνθρωπο μόνο του, οποιουδήποτε φύλου, αρκεί να γνωρίζει τις λέξεις αφοσίωση και αγάπη. Δεν μπορώ να σου πω περισσότερες λεπτομέρειες για αυτήν τη σκέψη μου. Πρόκειται για κάτι εντελώς προσωπικό και δεν είναι ανακοινώσιμο.

Πότε σκέφτηκες για πρώτη φορά ότι θα ήταν ωραίο να υιοθετήσεις ένα παιδί;
Πριν από 8 χρόνια. Για μένα η μαγική λέξη είναι η «αφοσίωση». Δεν βλέπω το παιδί ως αξεσουάρ της κοινωνικής μου εικόνας. Όταν αποφασίζεις είτε να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί είτε να υιοθετήσεις, κάνεις τα πάντα προκειμένου να είναι ευτυχισμένο.

Νιώθω ότι είσαι έτοιμη πια.
Κάθε χρόνο αισθάνομαι πιο έτοιμη, πιο κοντά σε αυτό. Δεν είναι θέμα συνθηκών και μυαλού, αλλά καρδιάς.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχουν πει για εσένα;
Άνθρωποι που δεν ήθελαν να συνεργαστούν ή να δουλέψουν μαζί μου έβγαλαν μια απίστευτη φήμη ότι είμαι «πολύ ψωνισμένη». Όταν το έμαθα έπειτα από πολύ καιρό, είπα «Καλά. Τόσα ελαττώματα μπορούσαν να βρουν. Ας έλεγαν κάτι που να είναι έστω αληθοφανές». Το να με αποκαλείς «ψωνισμένη» είναι σαν να λες σε μια δίμετρη ξανθιά καλλονή «τι χάλια είσαι». Απείχε τόσο πολύ από την αλήθεια.

Έρχομαι στην προσωπική σου ζωή. Έχεις κλάψει; Έχεις πονέσει για χωρισμούς; Έχεις απατηθεί;
Όταν ήμουν παντρεμένη, βίωσα την απιστία. Είχα έναν άντρα ο οποίος ήταν τόσο μάγκας, που κατάφερε να κρατήσει το γάμο μας όρθιο και εμένα να μη θέλω να τον χωρίσω παρά την απιστία, γιατί ήταν ειλικρινής, δεν πήγε να το κουκουλώσει και τον αγαπούσα τόσο πολύ που το θεώρησα μια περιπετειούλα της πλάκας.

Πώς το διαχειρίστηκες;
Με τη λογική του «Άντρας είναι. Θα λερωθεί, θα πέσει θα χτυπήσει». Είμαι πολύ ελαστική και διαλλακτική με την απιστία, επειδή ούτε εγώ ήμουν πάντα πιστή. Δεν μπορώ να κατηγορώ τους άλλους και να τους καταλογίζω κάτι που έχω κάνει και εγώ η ίδια. Έχω υπάρξει άπιστη. Άρα προσπαθώ να μπω στη θέση τους και να καταλάβω ότι με τον ίδιο τρόπο που ενέδωσα κάποιες φορές στη ζωή μου στον πειρασμό της απιστίας, έτσι λειτούργησαν και αυτοί.

Στο γάμο σου υπήρξες άπιστη;
Όχι. Καθόλου. Ήμουν 100% δοσμένη εκεί. Με κάλυπτε απόλυτα αυτός ο άντρας και τον κάλυπτα επίσης. Πήγε όμως ο άνθρωπος 45 ημέρες στην Αμερική. Τι να κάνει; Ήταν σε τουρνέ. Τον συγχωρήσαμε.

Μου αρέσει που μιλάς τόσο όμορφα για τον Πέτρο Ίμβριο.
Ο Πέτρος είναι οικογένειά μου, ένας πάρα πολύ σημαντικός άνθρωπος για εμένα.

Τι σου έδωσε;
Με κράτησε όρθια όταν έχασα τον Φρέντυ, με έσωσε από την κατάθλιψη, από τον κακό μου εαυτό, με έμαθε να είμαι άνθρωπος και όχι παλιοκόριτσο. Δεν είναι αρκετά τα λόγια για να σου περιγράψω. Του χρωστάω τόσα πολλά. Δεν χωρούν σε μία σελίδα.

Τι λείπει από τη ζωή σου;
Δεν έχω παράπονο. Κάνω το σταυρό μου. Δεν σκέφτομαι τι λείπει. Αν το έπραττα, θα ήμουν αχάριστη. Μόνο ευχαριστώ πρέπει να λέω.

Διαβάστε τι τηλεθέαση έκαναν Μενεγάκη-Γερμανου-Στεφανίδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.