“Τον ύπνο του δικαίου” ο Νίκος Βούτσης: Τι δήλωσε για τα πόθεν έσχες-φωτιά

Tι δήλωσε ο Νίκος Βούτσης για τα πόθεν έσχες βουλευτών και υπουργών;

Την ώρα, που η ελληνική κοινωνία αλλά κυρίως η πολιτική σκηνή βοά για τα συνεχόμενα σκάνδαλα με τα πόθεν έσχες βουλευτών και υπουργών -με αποκορύφωμα την υπόθεση του 1 εκ. ευρώ- ο Νίκος Βούτσης φαίνεται πως ζει… σε αλλο πλανήτη.

Υπενθυμίζεται, πως αυτήν την ώρα η αρμόδια επιτροπή της Βουλής συνεχίζει τον έλεγχο για τα προβληματικά «πόθεν έσχες», ενώ ο Πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης τονίζει ότι «όλα είναι καθαρά».

«Θα εκπλαγείτε πόσο καθαρά είναι όλα αυτά όταν τελειώσουν και πως δεν έχουν καμία σχέση με τις τηλεδίκες που γίνονται», είπε χθες σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, προσθέτοντας στη συνέχεια ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα αλλά της επιτροπής ελέγχου της Βουλής για τα «πόθεν έσχες».

Ο ίδιος ο Νίκος Βούτσης εκτίμησε ότι «την επόμενη εβδομάδα όλα θα έχουν τελειώσει», κάτι που επιβεβαίωσε και ο αρμόδιος αντιπρόεδρος της Βουλής και προεδρεύων της επιτροπής Γ. Βαρεμένος, ο οποίος ερωτηθείς για το πότε πρόκειται να συνεδριάσει η επιτροπή ελέγχου, είπε ότι θα συνέλθει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε ποιος υπουργός ξέχασε να βάλει 1 εκ. ευρώ στο πόθεν έσχες του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.