O πασίγνωστος Έλληνας παντρεμένος ηθοποιός και η ερωμένη συμπρωταγωνίστριά του

Ποιο το νέο σκάνδαλο με πασίγνωστο Έλληνα παντρεμένο ηθοποιό και την ερωμένη συμπρωταγωνίστριά του;

Είναι από αυτές τις ειδήσεις για παντρεμένους σελέμπριτιζ που γίνονται σούσουρο στα θεατρικά πηγαδάκια.

Κανείς όμως δεν τολμά ούτε να γράψει, ούτε να… ξομολογηθεί γιατί θα… κλείσουν σπίτια και θα… κλάψουν μανούλες.

Ο Νάσος Γουμενίδης αποκαλύπτει στο blog του ότι πασίγνωστος παντρεμένος ηθοποιός, ένας από τους καλύτερους της γενιάς του, διατηρεί εδώ και λίγο καιρό εξωσυζυγική σχέση.

Η… τυχερή ερωμένη είναι νεότατη και πολλά υποσχόμενη ηθοποιός η οποία όμως συνεχίζει να ζει στη σκιά του διάσημου συντρόφου της καθότι ερωτευμένη.

Παίζουν μαζί στο θέατρο και περνούν πολλές ώρες μαζί, πάντα με την παρουσία άλλων εν ώρα δουλειάς.

Όσο για την… άτυχη της ιστορίας που δεν είναι άλλη φυσικά από τη σύζυγο –η οποία όπως λέει και ο σοφός λαός πάντα τα μαθαίνει τελευταία- αγνοεί την ύπαρξη του ειδυλλίου καθώς ο εδώ και χρόνια σύζυγός της φροντίζει σε εξόδους του με τη νέα αγαπημένη του να «κουβαλάει» και ολόκληρο μπουλούκι μαζί τους ώστε να «ξεκαρφωθεί».

Και όταν η σύζυγος τον παίρνει τηλέφωνο, έχει έτοιμη τη δικαιολογία «Αγάπη μου βγήκαμε μετά τις πρόβες για φαγητό με τα παιδιά». Τα καλύτερα συμβαίνουν αφού η παρέα διαλυθεί και το φρέσκο ζευγαράκι μείνει για λίγο μόνο του.

Με αυτή την τακτική λοιπόν, ούτε γάτα ούτε ζημιά και όλοι είναι ευχαριστημένοι.

Και ο παντρεμένος ηθοποιός που απατά τη σύζυγό του χωρίς να το καταλάβει κανείς, και η νέα σύντροφος που δείχνει να έχει μαγευτεί από τον αγαπημένο της και η σύζυγος που κοιμάται ήσυχη ότι όλα πάνε καλά στον πολύχρονο γάμο της.

Διαβάστε τα κόλπα γνωστού παντρεμένου γιατρού με 35άρα καλλονή στη Μύκονο και το σκάνδαλο με όργιο γνωστής παντρεμένης 45άρας με δύο Τούρκους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.