Πρόεδρος ΝΔ Στοιχήματα: Ντέρμπι για γερά νεύρα ο νικητής, τι πιθανότητες δίνουν. Πίνακες

Tι αποδόσεις δίνουν τα στοιχήματα για τον νέο Πρόεδρο της ΝΔ;

Εσωτερικές διεργασίες, συμμαχίες, συγκρούσεις είναι λίγα από τα στοιχεία της κρίσιμης αναμέτρησης για την αξιωματική αντιπολίτευσης, σαν συμπέρασμα όμως επικρατεί το γεγονός -στις δηλώσεις τουλάχιστον- είναι ότι υπάρχει ενωτική διάθεση.

Απώτερος στόχος το κοινό όφελος, η επάνοδος της ΝΔ στην εξουσία. Ενδιαφέρον υπάρχει από τις πρώτες εκτιμήσεις για τον τελικό νικητή και τα προγνωστικά που δίνουν εταιρείες στοιχηματισμού.

Η Sportingbet δίνει προβάδισμα στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη με 46,1%, ακολουθεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας με 37,7%. Στον Κυριάκο Μητσοτάκη δίνονται πιθανότητες μόλις 9,2% και τέλος ο Άδωνις Γεωργιάδης με 6,9%

Διαφορετική άποψη έχει η Bet8 καθώς θεωρεί φαβορί τον Απ. Τζιτζικώστα με 42,9% και στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Ευ. Μεϊμαράκης με 3,6%. Κυριάκος Μητσοτακης και Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίζονται με 20,4% και 4,1% αντίστοιχα.

Τέλος, η stoiximan δίνει ευρύ προβάδισμα με 51,7% στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη καθώς ο Απόστολος Τζιτζικώστας συγκεντρώνει 31,8%. Στις δυο τελευταίες θέσεις και πάλι οι κ.κ Μητσοτάκης και Γεωργιάδης με 10,1% και 6,5%

Δείτε τους πίνακες με τις αποδόσεις στοιχημάτων για τον νέο Πρόεδρο της ΝΔ:

Διαβάστε γιατί ο Μεϊμαράκης ακυρώνει τις εκλογές στη ΝΔ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.