Ξύλο στη Βουλή: Πώς έγινε ριάλιτι. Επεισόδια, κατινιές, βρισιές, υπονοούμενα [φωτο, video]

Ποια επεισόδια έλαβαν χώρα μέσα στη Βουλή; Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο.

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης μεταξύ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ, στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, με τον προεδρεύοντα Γιώργο Βαρεμένο να αναγκάζεται να διακόψει προσωρινά τη συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα.

Η ένταση στη Βουλή ήταν τόσο μεγάλη που παραλίγο να πέσει ξύλο.

Συγκεκριμένα, όταν στο βήμα ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, αμέσως μετά τον βουλευτή του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη ο οποίος είχε αναφερθεί στη Χρυσή Αυγή, επιτέθηκε στους βουλευτές του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος καλώντας τους να γνωστοποίησουν σε ποια offshore εταιρεία έχουν πωλήσει τον τηλεοπτικό σταθμό 902.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ αντέδρασαν αμέσως και επιχείρησαν να φύγουν από την αίθουσα. Τότε ο Λαγός φωνάζοντας και καταγγέλλοντας κατέβηκε από το βήμα των ομιλητών της Ολομέλειας και κινήθηκε προς το μέρος τους χωρίς ωστόσο να τους πλησιάσει.

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Γιάννη Λαγό.

Ξαναγύρισε στο βήμα της Βουλής λέγοντας: «Αφήστε να φύγουν τα τσιράκια του συστήματος. Φύγετε όλοι. Όταν μιλάει η Χρυσή Αυγή να φεύγετε. Δεν φοβηθήκαμε τους μασκοφόρους, τους κουκουλοφόρους του συστήματος που μας έβαλαν φυλακή, δεν θα φοβηθούμε και εσάς».

Βουλευτές του ΚΚΕ φώναξαν προς το μέρος του Γιάννη Λαγού και των εδράνων όπου κάθονται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής: μαχαιροβγάλτες και δολοφόνοι Χρυσαυγίτες.

Στο επεισόδιο, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ , επιχείρησε να παρέμβει και ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνος Σκουρλέτης, αλλά και η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου, προκειμένου να υποχωρήσει η ένταση, αλλά ο Γιώργος Βαρεμένος προβλέποντας ότι η εξέλιξη των πραγμάτων δεν προδιαγραφόταν καλή διέκοψε τη συνεδρίαση και κάλεσε τον φρούραρχο.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη Βουλή:

Δείτε τα βίντεο από τη Βουλή:

Διαβάστε τι ζήτησε ο Πάνος Καμμένος από τη Φώφη Γεννηματά και ποιοι είναι τα φαβορί για τα βασικά υπουργεία της νέας κυβέρνησης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.