Χαμός για ένα Balmain στα H&M: Έπαιξαν “ξύλο” και οι διάσημες – “Άστο κάτω μαντάμ, είναι για την πίστα”

Από χθες όλος ο γυναικείος πληθυσμός του πλανήτη φαίνεται να ζει στον ρυθμό των… Η&M, τα οποία για τον φετινό χειμώνα συνεργάστηκαν με τον περίφημο οίκο Balmain και μάλλον πέτυχαν διάνα.

Χιλιάδες γυναίκες συνωστίστηκαν σε ουρές έξω από τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας ανά τον κόσμο, περιμένοντας επί ώρες για να μπορέσουν να ζήσουν και εκείνες το όνειρό τους.

Ενώ δεν έλειψαν και τα επεισόδια, όπως τα ποδοπατήματα και τα μαλλιοτραβήγματα. Τέτοια περιστατικά συνέβησαν και στην Ελλάδα.

Στην Κωνσταντινούπολη γυναίκες ποδοπατήθηκαν για ένα Balmain. Στην Ελλάδα των capital controls σχηματίστηκαν ουρές από γυναίκες που ήθελαν απεγνωσμένα να προσθέσουν στη συλλογή τους ένα κομμάτι του οίκου. Από κάτι μικρό των λίγων ευρώ έως κάτι πιο πολυτελές των 500 ευρώ. Δεν έλειψαν, όμως, και τα μαλλιοτραβήγματα…

Τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας ρούχων άνοιξαν τις πόρτες τους δύο φορές. Την Τρίτη διοργανώθηκε ένα μεγάλο πάρτι στο κατάστημα Η&M της Ερμού για VIP καλεσμένους, όπως τραγουδιστές, παρουσιαστές και διάσημες Ελληνίδες blogger, ενώ την Τετάρτη τα ρούχα ήταν διαθέσιμα για το κοινό, όπου σχηματίστηκαν και οι τεράστιες ουρές που από χθες κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

Και μπορεί χθες να μην έγιναν επεισόδια και όλες οι fashionistas να περίμεναν υπομονετικά στις ουρές, δεν συνέβη το ίδιο, όμως, και την Τρίτη.

Σύμφωνα με την Espresso, στο πάρτι στο κατάστημα της Ερμού γνωστές κυρίες έγδυσαν μέχρι και τις κούκλες της βιτρίνας! Μέσα σε δύο ώρες εξαφανίστηκαν από τα ράφια του καταστήματος όλα τα πανάκριβα συνολάκια των 400 με 500 ευρώ από δέρμα, βελούδο, πούλιες, χρυσά κουμπιά και επωμίδες του οίκου, που φέρει την υπογραφή του Olivier Rousteing.

Ανάμεσα σε άλλες σταρ της εγχώριας σόουμπιζ που έδωσαν το «παρών» ήταν και η Καίτη Γαρμπή, η οποία διεκδίκησε και κέρδισε ένα κόκκινο φουστάνι αρπάζοντάς το από μία νεαρή κοπέλα που το κρατούσε, λέγοντάς της: «Άσε το φουστάνι κάτω, μαντάμ. Αυτό είναι για την πίστα!».

Αγώνα έδωσε όμως και ο στυλίστας της Ελένης Φουρέιρα, που έκανε τα… πάντα προκειμένου να εξασφαλίσει ένα κομμάτι για την γκαρνταρόμπα της τραγουδίστριας.

Ένα πράσινο φόρεμα αγόρασε η Μαρίνα Βερνίκου, ενώ ακούγεται πως… σήκωσε το μαγαζί η Ρόη Αποστολοπούλου.

Πάντως, χθες, όταν διατέθηκε η σειρά στα καταστήματα κανονικά, οι πελάτισσες έμπαιναν στον ειδικό χώρο VIP που είχε διαμορφωθεί σε κάθε κατάστημα Η&M με απόλυτη σειρά προτεραιότητας και σε γκρουπ. Στον χώρο αυτό μπορούσαν να παραμείνουν μόνο για 10 λεπτά, ενώ κάθε πελάτης δικαιούνταν μόνο δύο τεμάχια ανά σχέδιο.

Ανάλογη κατάσταση και στη Θεσσαλονίκη

Παροξυσμός επικράτησε και στη συμπρωτεύουσα αφού οι ουρές έξω από τα καταστήματα μας θύμισαν τις ουρές στις τράπεζες μετά την επιβολή των capital controls.

Στην ουρά για να πάρεις 420 ευρώ την εβδομάδα στην ουρά και για να τα ξοδέψεις λοιπόν…

Μάλιστα στη Θεσσαλονίκη είχαν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα ώστε να τηρείται η τάξη και να αποφευχθούν οι… εξυπνάκηδες που θα προσπαθούσαν να περάσουν μπροστά.

Βέβαια και μπροστά από την πόρτα του καταστήματος να ήσουν αν δεν έλεγε ο «πορτιέρης» το οκ δεν έμπαινες μέσα.

Η συλλογή του Balmain παρουσιάστηκε ταυτόχρονα σε 260 καταστήματα της αλυσίδας Η&M ανά τον κόσμο σε ειδικό VIP χώρο με αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

«Ξέρουμε τα Balmain κανονικά είναι πολύ ακριβά. Μόνο έτσι έχουμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε κάποιο κομμάτι» έλεγε μια παρέα κοριτσιών.

Διαβάστε πότε τελειώνουν οι εκπτώσεις Νοεμβρίου 2015 και ποια μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων έτοιμη να καταρρεύσει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.