Διάλογος φωτιά Παυλόπουλου-Παππά: Τι είπαν για τον Κώστα Καραμανλή πίσω από τις κάμερες

Ποιος ο διάλογος φωτιά Παυλόπουλου-Παππά για τον Κώστα Καραμανλή;

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκαν την Τρίτη το μεσημέρι ο Νίκος Παππάς και ο Χρήστος Σπίρτζης.

Οι δυο υπουργοί έκατσαν αναπαυτικά στον δερμάτινο καναπέ, ενώ ο Προκόπης Παυλόπουλος επέλεξε να καθίσει στην πολυθρόνα που βρίσκεται δίπλα από ένα τραπεζάκι με κλάδο ελιάς. Ως γνωστόν στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε, μεταξύ άλλων, ο νόμος για τα ΜΜΕ.

Αρχικά η ατμόσφαιρα ήταν… σοβαρή και όλοι ήταν στημένοι. Ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε στη διασφάλιση της πολυφωνίας και της ανεξαρτησίας της ενημέρωσης υπό συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού, ο κ. Παππάς είπε ότι θα «προχωρήσουμε γρήγορα», ο κ. Σπίρτζης παρέμεινε σιωπηλός έως ότου δόθηκε το έναυσμα να φύγουν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι.

Τα πράγματα άλλαξαν όμως όταν οι κάμερες έφυγαν. Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ο κ. Παππάς κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ, σταύρωσε τα πόδια του και απηύθυνε τον λόγο στον κ. Παυλόπουλο λέγοντάς του:

«Συνεχίζουμε το έργο σου ως παιδιά σου» (σ.σ.: ο πληθυντικός της ευπρέπειας και του πρωτοκόλλου πήγε αμέσως περίπατο), εννοώντας το πάλαι ποτέ νομοσχέδιο για τον βασικό μέτοχο.

Εν συνεχεία έγινε συζήτηση περί διαφόρων ιστορικών θεμάτων επί κυβερνήσεων ΝΔ και αμέσως μετά συζήτηση περί… Κ. Καραμανλή.

Κυρίως για τις προσπάθειες που έγιναν τότε για τον περίφημο βασικό μέτοχο, με τους συνομιλητές να λένε ότι δεν πέρασε και λόγω της εγχώριας συγκυρίας αλλά και της συγκυρίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Αν και το όνομα του Θοδωρή Ρουσσόπουλου δεν αναφέρθηκε, επισημάνθηκε ότι με τον νέο νόμο (περί αδειοδοτήσεως) «αν μη τι άλλο, αυτό που είχε ξεκινήσει τότε ο Καραμανλής με τον βασικό μέτοχο τώρα θα ολοκληρωθεί».

Ο κ. Παππάς ανέφερε ότι αρχίζει το τρέξιμο αφενός για τη συγκρότηση του ΕΣΡ και αφετέρου για τις συχνότητες (αναφερόμενος παράλληλα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει).

Διαβάστε τη δημοσκόπηση κόλαφο για Καραμανλή και πρόεδρο στη ΝΔ και ποιοι γνωστοί επιχειρηματίες ετοιμάζονται να χτυπήσουν νέες τηλεοπτικές άδειες για κανάλια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.