Νέα δημοσκόπηση για εκλογές στη ΝΔ: Πώς τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι επηρεάζουν τους ψηφοφόρους

Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση για τις εκλογές στη ΝΔ μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι;

Η τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι φαίνεται να επηρεάζει ακόμα και τις εκλογές για πρόεδρο στη ΝΔ.

Σήμερα η εφημερίδα Δημοκρατία αποκαλύπτει νέα μυστική δημοσκόπηση για τις εκλογές της ΝΔ.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία έχουν επηρεάσει τους ψηφοφόρους, οι οποίοι -σύμφωνα με τις τελευταίες απόρρητες μετρήσεις- φαίνεται να «συντηρικοποιούνται»…

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Τα συμπεράσματα δικά σας…

Την ίδια ώρα, ανατροπή καταδεικνύει δημοσκόπηση της εταιρίας Metrisi μια εβδομάδα πριν από την πρώτη Κυριακή εκλογής νέου προέδρου στη Ν.Δ..

Στο σύνολο του δείγματος (1.246 άτομα πανελλαδικά, εκτός των νησιωτικών περιφερειών) ο Απόστολος Τζιτζικώστας εμφανίζεται να υποσκελίζει τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και μάλιστα με 5,2 μονάδες διαφορά.

Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με ποσοστό 29,5% είναι πρώτος στις προτιμήσεις των πολιτών (σύνολο δείγματος), ενώ ακολουθεί με 24,3% ο νυν πρόεδρος του κόμματος. Την τρίτη θέση καταλαμβάνει με σχετικά μικρή διαφορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης (21,6%), ενώ ο Αδωνις Γεωργιάδης εμφανίζεται με μονοψήφιο ποσοστό (8,1%).

Μάλιστα, ο κ. Τζιτζικώστας όχι μόνο διατηρεί το προβάδισμά του, αλλά το αυξάνει κατά 0,2% σε ψηφοφόρους που έστω και μια αφορά έχουν ψηφίσει Ν.Δ. Συγκεντρώνει 32,9% έναντι 27,5% του Ευάγγ. Μεϊμαράκη, 21,1% του Κ. Μητσοτάκη και 8,2% του Αδ. Γεωργιάδη.

Διαβάστε τη Δημοσκόπηση Ανατροπή για Εκλογές ΝΔ και ποιοι πάνε δεύτερο γύρο στη δημοσκόπηση E-voice για εκλογές ΝΔ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.