Πανικός στο Παρίσι από φήμες για πυροβολισμούς στην Παναγία των Παρισίων

Φήμες για πυροβολισμούς πριν από λίγο στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Mega στο Παρίσι, Μαρία Δενεξά, σημειώθηκαν πυροβολισμοί γύρω από την Παναγία των Παρισίων.

@MegaGegonota: Πληροφορίες για πυροβολισμούς σε κοντινή απόσταση από τον εμβληματικό ναό του Παρισιού, όπως μεταδίδει η @mdenaxa #MegaGegonota

Η πληροφορία απεδείχθη ότι ήταν φήμη που κυκλοφόρησε σε ολόκληρη τη γαλλική πρωτεύουσα, προκάλεσε πανικό και έκανε το γύρο του κόσμου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Monde προκλήθηκε πανικός στην Πλατεία Δημοκρατίας του Παρισιού όταν κυκλοφόρησε η φήμη.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι δεν έπεσαν πυροβολισμοί αλλά ήταν πυροτεχνήματα.

Οι φήμες όπως τις μετέδωσε το Mega:

Σε συναγερμό βρίσκονται αυτή την ώρα οι γαλλικές Αρχές σε περιοχή κοντά στην Παναγία των Παρισίων καθώς έχουν ακουστεί πυροβολισμοί και ένα μεγάλο τμήμα έχει αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και του στρατού.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του MEGA στη γαλλική πρωτεύουσα, Μαρία Δεναξά, μόλις έφτασε έξω από τον εμβληματικό ναό για να μεταδώσει τις τελευταίες εξελίξεις, οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί άρχισαν να απομακρύνουν τον κόσμο και της ανέφεραν πως είχαν ακουστεί πυροβολισμοί σε κοντινή απόσταση από την Παναγία των Παρισίων.

Εκατοντάδες Γάλλοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι προς πάσα κατεύθυνση, ενώ κάποιοι σε κατάσταση σοκ αναζητούσαν καταφύγιο σε σπίτια και ξενοδοχεία.

Αξίζει να σημεωθεί ότι αυτή την ώρα στην Παναγία των Παρισίων τελείται επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των θυμάτων των επιθέσεων.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.