Στάθης Στιβακτάκης: Τι απάντησε ο διάσημος Κρητικός αγρότης με τη μεγάλη… γκλίτσα [video]

Τι απάντησε ο διάσημος πλέον Κρητικός αγρότης, Στάθης Στιβακτάκης;

Ο πιο σέξι Κρητικός αγρότης της χρονιάς είναι αναμφίβολα ο Στάθης Στιβακτάκης.

Ο νεαρός με τα γαλάζια μάτια του οποίου οι φωτογραφίες έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες viral, δηλώνει ότι η επιτυχία που κάνει στο Ιντερνετ και στον γυναικείο πληθυσμό ήταν εντελώς αναπάντεχη!

Ο Στάθης Στιβατάκης, μελισσουργός από τα Βορίζια του νομού Ηρακλείου, μιλώντας στον Bήμα FM, περιέγραψε πώς αντέδρασε μόλις του είπαν πως οι φωτογραφίες του… βρίσκονται παντού.

«Εγώ δεν το κάτεχα, με πήρανε τηλέφωνο και το έμαθα» είπε και παραδέχθηκε ότι οι φίλοι του τον πειράζουν από χθες. «Ναι, ναι, μου λένε ότι έχει γίνει χαμός, να ‘ναι καλά τα κοπέλια» συμπλήρωσε.

«Εγώ είχα έρθει στην Αθήνα για το συλλαλητήριο των αγροτών και πέσαμε πάνω στα μπολάκια του Τσίπρα, όπως τα λέω εγώ, τα ΜΑΤ» είπε για τα επεισόδια της Τετάρτης. «Εμείς τα αιτήματά μας θα τα πάμε όπως πρέπει» τόνισε.

Aκόμη, ο Στάθης Στιβακτάκης, προς καλή τύχη των γυναικών στην Κρήτη, είπε: «Εγώ δεν φεύγω από το χωριό για κανένα λόγο. Έχω μάθει αλλιώς».

Και στην εκπομπή «Καλημερούδια» σχολίασαν τον όμορφο αγρότη από την Κρήτη, τον Στάθη Στιβακτάκη με τα γαλάζια μάτια και τα μούσια.

Και η Βίκυ Παγιατάκη δεν δίστασε να πει: «Έχει μεγάλη… γκλίτσα», ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου ντράπηκε γιατί η αστρολόγος αναφερόταν στα προσόντα του, στη συνέχεια ζήτησε να της τηλεφωνήσει…

Δείτε την απίστευτη κλωτσιά του αγρότη στα ΜΑΤ στο Σύνταγμα και πώς μια φάρσα στην Κοπεγχάγη έστειλε φυλακή 2 Έλληνες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.