Κρίση; Στο Γκστάαντ της Ελβετίας γνωστοί Έλληνες σκίζουν μνημόνια

Διάσημοι Έλληνες βρέθηκαν και φέτος για διακοπές στο πολυτελές Gstaad της Ελβετίας.

Κοσμοσυρροή Ελλήνων στο χειμερινό χλιδάτο θέρετρο του Γκστάαντ της Ελβετίας. Φαίνεται οτι οι Ελληνες που πάνε στο εξωτερικό έχουν πραγματικά σκίσει το Μνημόνιο.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος συγκεντρώθηκαν επιχειρηματίες, κοσμηματοπώλες, σχεδιαστές στο Γκστάαντ της Ελβετίας για τις χειμερινές διακοπές τους.

Σε λίγες ημέρες μάλιστα θα υπάρξει στο Γκστάαντ και μία ειδική εκδήλωση, ένα δείπνο με 1.000 ελβετικά φράγκα συμμετοχή και 500 ελβετικά φράγκα είσοδο για την ίδρυση ενός πολιτιστικού κέντρου, όχι όμως στην Ελβετία, αλλά στην Αθήνα.

Υπήρξε ακόμα και ένα άλλο δείπνο ενός ζευγαριού, όπου πήγε ειδικά για αυτό ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος μάλιστα παρουσίασε στο ξενοδοχείο «Αλπίνα» το ίδιο πρόγραμμα που παρουσίασε το καλοκαίρι στο «Nammos» της Μυκόνου. Αφιλοκερδώς, όπως λένε.

Βεβαίως στο Γκστάαντ βρίσκεται και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, μαζί με την οικογένειά του. Κάνει παρέα με τον γνωστό μόδιστρο Βαλεντίνο και μερικούς άλλους σχεδιαστές μόδας.

Εφιάλτες θα βλέπει ο Γιάννης Μηλιός του ΣΥΡΙΖΑ που ακόμα δεν έχει ησυχάσει από τις περιπέτειες της κόρης του Ελιάννας Μηλιού στο Γκστάαντ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.