Συγκλονίζει ο Κώστας Φαλελάκης: Το μήνυμα για το σύμφωνο συμβίωσης με τον Μηνά Χατζησάββα [video]

Ποιο το συγκλονιστικό μήνυμα του Κώστα Φαλελάκη για τον Μηνά Χατζησάββα;

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος αλλά και οι συγγενείς του αγαπημένου ηθοποιού, μίλησε ο σύντροφός του Μηνά Χατζησάββα, Κώστας Φαλελάκης.

«Προσδοκούσε αυτό το γ@μημένο σύμφωνο συμβίωσης», είπε περιγράφοντας την περιπέτεια λίγο μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Ο Κώστας Φαλελάκης, είπε ότι χρειάστηκαν βεβαιώσεις από την γιατρό του ηθοποιού αλλά και να πάνε στην αστυνομία για να μπορεί να στέκεται στο πλευρό του ως ο πιο κοντινός του άνθρωπος.

«Προσδοκούσε αυτό το γ@μημένο σύμφωνο συμβιωσης που δεν έρχεται και αντί για συλλυπητήρια θα έλεγα ότι υπάρχουν και διαφορετικοί άνθρωποι και στην κοινωνία το λέω που είναι ομοφυλοφιλοι.

Δεν το έκρυψε ο Μηνάς ποτέ αυτό. Δεν ντράπηκε ποτέ γι’ αυτό. Θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και να πεθαίνουμε με αξιοπρέπεια. Δώστε μας αυτή την δυνατότητα επιτέλους», είπε και καταχειροκροτήθηκε.

Η κηδεία του ηθοποιού είναι πολιτική, ενώ, όπως ήταν και η επιθυμία του ίδιου, η σορός του θα μεταφερθεί στο εξωτερικό για να αποτεφρωθεί. Η οικογένειά του δεν επιθυμεί στεφάνια και μάλιστα έκαναν γνωστό ότι αν κάποιος θέλει, μπορεί αντί στεφάνου να δώσει τα χρήματα για τους πρόσφυγες.

Τις τελευταίες επιθυμίες του Μηνά Χατζησάββα είχε κοινοποιήσει χθες ο φίλος και συνάδελφός του Γιώργος Κοτανίδης: «Η κηδεία του θα είναι πολιτική, όπως επιθυμούσε ο ίδιος, και θα γίνει την Τετάρτη στις 12.00 στο Α’ Νεκροταφείο. Σύμφωνα με την επιθυμία του, θα ακολουθήσει αποτέφρωση του νεκρού, που θα γίνει εκτός Ελλάδας λόγω βαρβαρότητας της ελληνικής πολιτείας που αρνείται να επιτρέψει την καύση που γινόταν στην αρχαιότητα.

Σύμφωνα και πάλι με την επιθυμία του Μηνά Χατζησάββα, ο σύντροφός του Κώστας Φαλελάκης, οι αδελφές και οι ανιψιές του ζητούν να μην υπάρξουν στεφάνια. Θα υπάρξει ένα κουτί όπου θα ρίξουμε τον οβολό μας και όσα χρήματα μαζευτούν θα δοθούν σε οργανώσεις προσφύγων και μεταναστών. Ο Κώστας θέλει να τον αποχαιρετήσουμε λυπημένοι αλλά και χαρούμενοι, όπως ήταν ο Μηνάς και όπως θα ήθελε ο ίδιος».

Εδώ και ώρα το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών έχει πλημμυρίσει με φίλους και συναδέλφους του αξέχαστου ηθοποιού, που προσέρχονται για το τελευταίο αντίο. Ανάμεσά τους ο Δημήτρης Πιατάς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Κατερίνα Λέχου, η Ναταλία Δραγούμη, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Ελένη Κοκκίδου, ο Χρήστος Βαλαβανίδης, ο Γιώργος Κοτανίδης και πολλοί άλλοι. Ολους τους υποδέχεται ο σύντροφος της ζωής του, Κώστας Φαλελάκης, ο οποίος λέει σε όλους: «Να γελάτε! Αυτό ήθελε!».

Δείτε το συγκλονιστικό μήνυμα του Κώστα Φαλελάκη για τον Μηνά Χατζησάββα:

Διαβάστε ποιος ο τελευταίος σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα, Κώστας Φαλελάκης, τα τελευταία λόγια του Μηνά Χατζησάββα για τον θάνατο και πώς έπαθε το μοιραίο εγκεφαλικό ο Μηνάς Χατζησάββας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.