Αθηνά Ωνάση: Νέα φωτογραφία από το ρεβεγιόν 2016 που ανησυχεί. Στραβό μειδίαμα

Δείτε τη φωτογραφία της Αθηνάς Ωνάση από το ρεβεγιόν 2016 που προκαλεί ανησυχία.

Μετά την φωτογραφία της Αθηνάς Ωνάση με θλιμένο χαμόγελο στην Καραϊβική, και νέα φωτογραφία προκαλεί ερωτηματικά για την ψυχολογική της κατάσταση.

Σε ένα λαμπερό party βρέθηκαν να γιορτάζουν τον ερχομό του 2016 η Αθηνά Ωνάση και ο σύζυγός της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Μαζί με το ζευγάρι ήταν και η κόρη του 42χρονου συζύγου της χρυσής κληρονόμου και εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση.

Η μικρή είναι η αδυναμία του Ντόντα και ο ίδιος δηλώνει ευλογημένος που είναι μπαμπάς της. Με λόγια αγάπης συνόδευσε και την παρακάτω φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Την ίδια αγάπη έχει και η Αθηνά Ωνάση για την Βίβιαν αφού αποτελεί για εκείνη οικογένεια.

Μπορεί ακόμα να μην έχει δικό της παιδί αλλά φροντίζει και αγαπάει την κόρη του συζύγου της σαν να ήταν πραγματική της κόρη. Μοιράζονται και την ίδια λατρεία με τα άλογα και τους αγώνες ιππασίας.

Δείτε τη φωτογραφία της Αθηνάς Ωνάση στο ρεβεγιόν για το 2016:

Πάντως η φωτογραφία από το ρεβεγιόν προκαλεί ανησυχία, καθώς η Αθηνά Ωνάση μονο χαρούμενη δεν φαίνεται. Το μόνο που καταφέρνει να δώσει τον φακό είναι ένα ανεπαίσθητο μειδίαμα και αυτό… στραβό. Και πώς θα μπορούσε να δώσει κάτι παραπάνω άλλωστε, αφού το 2015 δεν ήταν ό,τι καλυτερο για αυτήν.

Πέρα από το ατύχημα με το άλογο, η Αθηνά Ωνάση βίωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, και μία αποβολή στο πρώτο της παιδί, κάτι που της κόστισε απίστευτα.

Διαβάστε πώς απέβαλε η Αθηνά Ωνάση στο πρώτο της παιδί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.