Πού πήγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Πρωτοχρονιά – Του είπαν να παρακάμψει την ουρά, αλλά…

Πού βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανήμερα την Πρωτοχρονιά; Τι απάντησε όταν του πρότειναν να παρακάμψει την ουρά;

Ένα διάλειμα στον προεκλογικό αγώνα έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανήμερα την Πρωτοχρονιά και έκανε έξοδο… πολιτιστική.

Μακριά από τις σκοτούρες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα της κούρσας για τη διαδοχή στη ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να πάει θέατρο.

Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του fimes.gr, ανήμερα την Πρωτοχρονιά βρέθηκε στο θέατρο Αλίκη, όπου παρακολούθησε την παράσταση “Για όνομα” σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γέλασε με πολλές από τις ατάκες των Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, Φάνη Μουρατίδη, Αντώνη Λουδάρου και Μαρίας Κωνσταντάκη. Κεντρικό θέμα του έργου, η απόφαση δύο γονιών να ονομάσουν το παιδί που περιμένουν… Αδόλφο.

Τα μάτια και τα αυτιά του fimes.gr έπιασαν μάλιστα ένα ενδιαφέρον στιγμιότυπο. Καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης περίμενε στην ουρά για να μπει στην αίθουσα, ένας από τους υπεύθυνους του θεάτρου τον πλησίασε προτείνοντας του να μπει από την πλαϊνή πόρτα χωρίς να περιμένει.

“Εδώ στην ουρά, όπως όλοι” απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κλείνοντας γρήγορα οποιαδήποτε συζήτηση.

Αρκετά διαφορετική στάση από αυτή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος ακόμα και στις εκλογές της ΝΔ δεν περίμενε στην ουρά, παρακάμποντας τον κόσμο που περίμενε προκειμένου να ψηφίσει τον εαυτό του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.