Λέσι: Έτσι πήγε ο συζυγοκτόνος στον ανακριτή. Ποιος τον περίμενε απ’ έξω [φωτο]

Ποιος περίμενε τον Λέσι έξω από τον ανακριτή; Ποια είναι η κατάσταση του Φοίβου;

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε λίγο πριν τις 11 ο 33χρονος συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής. Ο Τζέιμς Κλόντ Λέσι κάλυπτε το πρόσωπο του με μια κουκούλα, καθώς έμπαινε στο τμήμα, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ο κατηγορούμενος αφού, πρώτα οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ακολούθως παραπέμφθηκε στον ανακριτή, προκειμένου να λογοδοτήσει για τη στυγερή δολοφονία της 41 ετών γυναίκας.

Τελικά έλαβε 48ωρη προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του, ενώ έως τότε θα παραμείνει κρατούμενος στην Ασφάλεια Πολυγύρου.

Ο συζυγοκτόνος εκτός από την πράξη της ανθρωποκτονίας βαρύνεται και με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο ζωής, επειδή άρπαξε τον 4χρονο γιο του, Φοίβο.

Ο παππούς έξω από το Δικαστικό Μέγαρο

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο περίμενε ο παππούς του μικρού Φοίβου χωρίς να προσδιοριστεί για ποιον λόγο.

Η κατάσταση του Φοίβου.

Ο μικρός Φοίβος, που είναι καλά στην υγεία του, εξακολουθεί να παραμένει προληπτικά σε νοσοκομείο, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή παιδοψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός.

Σύμφωνα με το Mega, όταν ο μικρός πήγε στο νοσοκομείο είπε στη γιαγιά του ότι ήθελε να κοιμηθεί, γιατί τόσες ημέρες δεν κοιμόταν καλά τα βράδια, καθώς κρύωνε.

Όταν έπεσε στην αγκαλιά του παππού του έβαλε τα κλάματα.

Χρειάστηκε να περάσει λίγη ώρα μέχρι να δει το 6χρονο αδερφάκι του για να ηρεμήσει. Μάλιστα το μικρό παιδί το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν να δει τη μητέρα του καθώς δεν γνωρίζει ότι είναι νεκρή.

Αργότερα ζήτησε να ζωγραφίσει, και σε ένα χαρτί σχεδίασε έναν Πήγασο για τον αδελφό του, σε ένα άλλο ένα καρότο για τον παππού του και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον εαυτό του.

Θέλησε να κάνει ακόμα μια ζωγραφιά για να τη δωρίσει στη γιαγιά του.

Διαβάστε καρέ καρέ την σύλληψη του συζυγοκτόνου Λέσι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.