Αιτία θανάτου του Μάκη Ψωμιάδη: Γιατί ο γιος ζητά ιατροδικαστική εξέταση

Γιατί ζητά ιατροδικαστική γνωμάτευση για τον Μάκη Ψωμιάδη ο γιος του, Σταύρος;

Δηλώσεις με τις οποίες αποκαλύπτει στοιχεία για τον θάνατο του πατέρα του, έκανε ο Σταύρος Ψωμιάδης.

Ο γιός του “Big Mac”, συγκλόνισε καθώς όπως υποστήριξε, αυτός και οι οικογένεια του αναμένεται να ζητήσουν ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του Μάκη Ψωμιάδη, παρόλο που η γνωμάτευση των γιατρών που τον είδαν, ήταν η ανακοπή καρδιάς.

Η οικογένεια φαίνεται να μην είναι πεπεισμένη για τα αίτια θανάτου του Μάκη Ψωμιάδη.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται με ενδιαφέρον να επιβεβαιώσει ή όχι την ανακοπή καρδιάς.

Επίσης ο γιός του Σταύρος συνέχισε λέγοντας πως ήταν μαζί με τον πατέρα του στο σπίτι μέχρι τις 12μιση η ώρα και εκείνος ήταν μια χαρά και όταν έφυγε για περίπου τρεις ώρες και μετέπειτα επέστρεψε, βρήκε τον πατέρα του νεκρό στο πάτωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάκης Ψωμιαδης ήταν καλά στην υγεία του, αν και είχε κάποια μικρά προβλήματα με την καρδιά του. Δεν ήταν ωστόσο κάτι πολύ σοβαρό και ανησυχητικό.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν πολύ καλά, με τον θάνατο του να ξαφνιάζει τα συγγενικά του πρόσωπα, όπως ανέφερε ο Σταύρος Ψωμιάδης. «Κάλεσα άμεσα ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη πολύ αργά», συνέχισε.

Το τελευταίο αντίο στον Μάκη Ψωμιάδη αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Παρασκευή το μεσημέρι στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη στην Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο της περιοχής του Κόκκινου Μύλου όπου υπάρχει οικογενειακός τάφος.

Διαβάστε πώς βρήκε τον πατέρα του ο Σταύρος Ψωμιάδης και πώς ήταν πριν πεθάνει ο Μάκης Ψωμιάδης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.