Έχει κάνει πλαστική η Νατάσσα Θεοδωρίδου; Δείτε τι απαντάει ο Ανδρέας Φουστάνος

Τι απαντάει στο καυτό ερώτημα αν έχει κάνει η Νατάσσα Θεοδωρίδου πλαστική ο πρώην της και πλαστικός χειρούργος ο ίδιος Ανδρέας Φουστάνος;

Τη δική του απάντηση στο… θρυλικό ερώτημα «έχει κάνει πλαστική η Νατάσσα Θεοδωρίδου;» κλήθηκε να δώσει ο Ανδρέας Φουστάνος, που, εκτός από πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας, είναι και διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός.

Εδώ και χρόνια σε συνεντεύξεις της η Νατάσσα αρνείται ότι έχει «πειράξει» το παραμικρό κι ας είναι ηλίου φαεινότερο ότι ακόμα και μία ελίτσα που είχε στα πρώτα της βήματα έχει πάει περίπατο.

Αποκορύφωμα όλων;

Η ατάκα «δεν ξέρω τι είναι πλαστική γιατί απλά δεν έχω κάνει», που έχει πει στο παρελθόν η τραγουδίστρια!

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες Με Τη Ζήνα», την Παρασκευή, ο Ανδέας Φουστάνος ρωτήθηκε ευθέως αν έχει «πειράξει» το πρόσωπο της πρώην συζύγου του:

«Να τολμήσω να ρωτήσω αν η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει κάνει πλαστική;», είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής του Star Κατερίνα Σουλιώτη.

«Ρωτήστε», απάντησε ο χειρουργός και, όταν η δημοσιογράφος του ζήτησε να απαντήσει, εκείνος ανέφερε «εννοείται όχι».

Να δεις που, είτε ο Ανδρέας έχει συννεονηθεί με τη Νατάσσα να μας βγάλουν όλους τρελούς ή μύωπες, είτε η Νατάσσα δεν αφέθηκε στα χεράκια του πρώην συζύγου της, αλλά σε συναδέλφου του…

Δείτε την συνέντευξη του Ανδρέα Φουστάνου και την ερώτηση για την πλαστική της Νατάσσας Θεοδωρίδου:

Διαβάστε ποια είναι η πραγματική ηλικία της Νατάσσας Θεοδωρίδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.