Γερό χώσιμο Γερασιμίδου στον Λαζόπουλο στην εκπομπή της Τατιάνας: “Αυτός ο Λάκης δεν…”[video]

Η Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας και τα… ψάλε ένα χεράκι στον Λάκη Λαζόπουλο.

Η Ελένη Γερασιμίδου πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και εκεί μίλησε για την σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο, την φιλία τους, τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την ατάκα του ηθοποιού για τον Σόιμπλε.

Η Ελένη Γερασιμίδου έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να έχει πολλά πάρε-δώσε με τον Λάκη Λαζόπουλο με τις πολιτικές διαφορές τους να είναι στην ουσία ο βασικότερος λόγος.

Το βασικότερο πρόβλημα είναι πως κατά την Ελένη Γερασιμίδου ο Λάκης Λαζόπουλος δεν κάνει σάτιρα και μάλιστα για το ΚΚΕ, κόμμα που υποστηρίζει η Ελένη Γερασιμίδου, το πάει και ένα βήμα παραπέρα και απλά του κάνει επίθεση.

Στην εκπομπή λοιπόν της Τατιάνας Στεφανίδου η Ελένη Γερασιμίδου είπε ότι ένας σατιρικός πρέπει να σατιρίζει την εξουσία και αυτό ο Λάκης Λαζόπουλος δεν το κάνει. Αναφέρθηκε στην σχέση τους και είπε ότι δεν ήταν ποτέ φίλοι εκτός δουλειάς ενώ τόνισε πως το σχόλιο του παρουσιαστή για τον Σόιμπλε ήταν άστοχο και μπορούσε να βρει άλλα να πει για το πρόσωπό του.

Τέλος, η Ελένη Γερασιμίδου δεν παρέλειψε να αναφέρει πως παιδικό της όνειρο ήταν να γίνει δημοσιογράφος όμως η μοίρα της τα έφερε αλλιώς και κατέληξε στο σανίδι.

Δεν παρέλειψε βέβαια να σχολιάσει πως χάρηκε ιδιαίτερα με αυτή την εξέλιξη ρίχνοντας μια ειλικρινή μπηχτή στον κλάδο των δημοσιογράφων προκαλώντας το γέλιο της Τατιάνας Στεφανίδου.

Δείτε τι είπε η Ελένη Γερασιμίδου για τον Λάκη Λαζόπουλο:

Διαβάστε το ξεκαθάρισμα της Ελένης Γερασιμίδου και γιατί έβαλε τέλος στις σχέσεις της με τον Λάκη Λαζόπουλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.