Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ετοιμάζει νέο κόμμα;

Ετοιμάζεται να φτιάξει κόμμα η Ζωή Κωνσταντοπούλου;

Οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό είναι ραγδαίες. Η επίθεση στη κυβέρνηση εντείνεται και θυμίζει επίθεση αγέλης λιονταριών σε μια μοναχική γαζέλα. Και εδώ όλο και πιο πολλοί φαίνεται να θέλουν μερίδιο από το θήραμα…

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου θέλει να ανακοινώσει την δημιουργία νέου κόμματος φυσικά με την ίδια επικεφαλής.

Μάλιστα, το άρθρο υποστηρίζει πως αυτό θα γίνει και συγκεκριμένη μέρα “δείχνοντας” την 8η Μάρτη, μέρα που είναι αφιερωμένη παγκόσμια στην γυναίκα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να δημιουργήσει νέο κόμμα πηγάζει από τα προβλήματα στο εσωτερικό της Λαϊκής Ενότητας, όπου ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αμφισβητείται.

Η ίδια η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει αποστασιοποιηθεί τελευταία από τις δράσεις της Λαϊκής Ενότητας. Ακόμα μια ένδειξη πως προετοιμάζεται ολοταχώς για την δημιουργία του νέου κόμματος.

Είναι σίγουρο πως μια τέτοια κίνηση από την Ζωή Κωνσταντοπούλου θα ανακατέψει την τράπουλα και θα τυλίξει πιο πολύ το κουβάρι του πολιτικού γίγνεσθαι στην Ελλάδα.

Διαβάστε το κόλπο γκρόσο της κυβέρνησης για την άνοδο Μητσοτάκη. Τι αλλάζει στον εκλογικό νόμο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.