Υπόθεση Παντελίδη: “Η Φρόσω δεν μιλάει για τον θάνατο του Παντελή γιατί…”

Για ποιο λόγο δεν μιλάει καθόλου για το δυστύχημα του Παντελίδη η Φρόσω Κυριάκου;

Πολλά έχουν ακουστεί για την Φρόσω Κυριάκου καθώς πολλοί είναι εκείνοι που την κατηγορούν πως δε μιλάει για το μοιραίο ατύχημα που είχε με τον Παντελή Παντελίδη ενώ γνωρίζει τι έχει συμβεί.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την 21χρονη κοπέλα να περπατάει στη γειτονιά της και έδειχνε άσχημα ψυχολογικά.

Γιατί όμως η κοπέλα δε μιλάει για το δυστύχημα;

Η Φρόσω Κυριάκου έχει υποστεί ισχυρό σοκ, μετατραυματικό στρες όπως το λένε οι γιατροί και αυτό την εμποδίζει να μιλάει για το δυστύχημα του Παντελίδη και για όλο αυτό που έζησε σύμφωνα με δημοσίευμα του you γιατί την ταράζει.

Η κοπέλα περνάει δύσκολες στιγμές και γίνεται χειρότερα ακούγοντας όλες αυτές τις κατηγορίες. Δε μπορεί να πάει ούτε στο περίπτερο αν δε τη συνοδεύει κάποιος από τους γονείς της σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

«Δηλαδή κάποιοι πιστεύουν ότι η Φρόσω μπορεί να μιλήσει και δεν μιλάει.Το κορίτσι έχει σοβαρά προβλήματα άγχους, έχει απίστευτα ψυχολογικά προβλήματα λόγω του δυστυχήματος, ούτε οι δικοί της δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί της. Θα βγει στα κανάλια να κάνει πασαρέλα;», δήλωσε φίλη της στο you.

Διαβάστε ποιοι είναι αυτοί που εμποδίζουν την Φρόσω Κυριάκου να πάει στο μνημόσυνο του Παντελίδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.