Σαρωτική η Κορομηλά στην πρεμιέρα της: Tι τηλεθέαση έκανε το Bravo Ρούλα [video]

Τι τηλεθέαση σημείωσε το Bravo Ρούλα στην πρεμιέρα της;

Το βράδυ του Σαββάτου, στις 20.45, μέσα από τη συχνότητα του Epsilon, η Ρούλα Κορομηλά επέστρεψε στη μικρή οθόνη με το σόου «Bravo Ρούλα». Συγκινημένη, με άγχος, όπως η ίδια αποκάλυψε, η εθνική παρουσιάστρια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν ο Σάκης Ρουβάς «εισέβαλε» στο πλατό.

H πολυσυζητημένη πρεμιέρα του Μπράβο Ρούλα και η επιστροφή της Κορομηλά στην τηλεόραση, κατάφεραν τελικά να πάρουν την πρωτιά στην τηλεθέαση και να αφήσουν πίσω το συνήθως κυρίαρχο “Στην υγειά μας ρε παιδιά” και τον “βασιλιά” του Σαββατιάτικου Prime Time, Σπύρο Παπαδόπουλο.

Το σόου του καναλιού Εpsilon, ξεκίνησε λίγα λεπτά πριν τις 9 και αποδείχτηκε μαραθώνιο καθώς ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Η Ρούλα Κορομηλά επιστράτευσε τους Σάκη Ρουβά, Γιάννη Πλούταρχο, Ελένη Φουρέιρα, Ελεονώρα Μελέτη, αλλά και παιχνίδια, ζωντανές συνδέσεις με όλη την Ελλάδα και γενικά όλα όσα μπορούν να χωρέσουν σε μια εκπομπή που φάνηκε από την αρχή πως ήθελε να εντυπωσιάσει.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή Μπράβο Ρούλα σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 23,8% στο γενικό σύνολο, ενώ η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» σημείωσε 21,6%.

Ακόμη μεγαλύτερη η διαφορά, περίπου 8 μονάδων, στο αποκαλούμενο «δυναμικό» κοινό (15-44 ετών) όπου η Ρούλα Κορομηλά σημείωσε 22,4% με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να φτάνει το 14%.

Με δεδομένο πάντως ότι ήταν η πρώτη εκπομπή, θα πρέπει να περιμένουμε και τις αμέσως επόμενες, για να εξαχθούν οριστικά συμπεράσματα. Το «ποδαρικό» πάντως ήταν ελπιδοφόρο για το «Μπράβο Ρούλα»…

Δείτε το βίντεο με τον Ρουβά στην πρεμιέρα της Κορομηλά:
https://www.youtube.com/watch?v=INVlU5XLWsg

Διαβάστε ποια η θαυματουργή δίαιτα της Ρούλας Κορομηλά και πώς η Μαρίκα Μητσοτάκη έδιωξε την Κορομηλά από την ΕΡΤ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.