Παντελίδης: Ποιοι θέλουν να κάνουν ταινία τη ζωή του, πώς αντιδρά η οικογένεια του

Ποιοι θέλουν να κάνουν ταινία με τη ζωή του Παντελίδη;

Πενήντα μέρες έχουν περάσει από τον άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη, αλλά ακόμη είναι κάτι που φαίνεται σαν ψέμα.

Καθημερινά στο φως της δημοσιότητας βγαίνουν διάφορα στοιχεία που αφορούν στο μοιραίο δυστύχημα. Αυτή την φορά δημοσιεύτηκε μια διαφορετική είδηση που πραγματικά προκάλεσε εντύπωση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ράνιας Καρατζαφέρη στην εφημερίδα «Spirto», κάποιοι πλησίασαν την οικογένεια Παντελίδη για μια πρόταση. Στο ΠΡΟΠΟτζίδικο της Νέας Ιωνίας κάθε βράδυ οι συζητήσεις ανάβουν φωτιές. Τα φιλαράκια του Παντελή βρίσκονται εκεί. Εξιστορούν τα όσα έζησαν μαζί του. Κλαίνε και γελάνε μαζί. Πίνουν στη μνήμη του ένα ποτηράκι και ακούν στη διαπασών τα τραγούδια του.

Ανάμεσα σε αυτούς βρέθηκαν κάποιοι, οι οποίοι πρότειναν στους γονείς και τα αδέρφια του Παντελή Παντελίδη, να κάνουν τη ζωή του ταινία.

Ο πατέρας του, ο κ. Σταύρος, καθισμένος σε μια γωνία είναι μονίμως χαμένος στις σκέψεις του. Θέλει να μάθει την αλήθεια. Μόνο αυτό ζητάει για να μπορέσει να θρηνήσει τον χαμό του πρωτότοκου γιου του. Τίποτα άλλο δεν τον ενδιαφέρει τώρα. Ούτε το τι θα γίνουν τα τραγούδια του Παντελή για τα οποία γίνεται πολύς λόγος, ενώ βρίσκονται καλά φυλαγμένα σε θυρίδα της οικογένειας.

Πρόκειται για κάτι που θέλουν να γίνει στο μέλλον, με βάση τη ζωή του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Εδώ αξίζει να σημειωθεί, πως η δημοσιογράφος που υπογράφει το ρεπορτάζ διατηρεί φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του τραγουδιστή, καθώς μένουν κοντά.

Τέλος, αποκάλυψε πως οι γονείς δεν έχουν δώσει κάποια απάντηση, καθώς είναι ακόμη σοκαρισμένοι από τον χαμό του παιδιού τους και τον θρηνούν.

Δείτε τις τοξικολογικές εξετάσεις του Παντελίδη και τι είπαν οι Κυριακού-Αρναούτη πριν τον θάνατο του Παντελίδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.