Αναποφάσιστος ο Τσίπρας: Πού θα πάει τελικά για Πάσχα

Πού θα περάσει τις γιορτές του Πάσχα ο Αλέξης Τσίπρας;

Η Βουλή κλείνει για Πάσχα και ο Πρωθυπουργός (όπως και οι βουλευτές) ετοιμάζονται για τις διακοπές τους.

Το Μέγαρο Μαξίμου σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση αποφάσισε να κλείσει τη Βουλή για μία εβδομάδα λόγω Πάσχα.

Θα κλείσει δηλαδή τη Μ. Τετάρτη και θα ξανανοίξει την Τετάρτη του Πάσχα, ώστε να μπορούν οι βουλευτές να σουβλίσουν τον οβελία.

Βεβαίως υπάρχει ένα πρόβλημα με τους βουλευτές της συγκυβέρνησης που δεν πολυπηγαίνουν στις εκλογικές τους περιφέρειες, καθότι φοβούνται την κατακραυγή του κόσμου. Αλλά κάτι θα γίνει και για αυτούς.

Στο ερώτημα πού θα περάσει το Πάσχα του ο Αλέξης Τσίπρας και εάν θα τηρήσει το πασχαλινό έθιμο της επίσκεψης στα στρατόπεδα, δεν έχει δοθεί συγκεκριμένη απάντηση. Αρμόδιος για αυτά τα θέματα απλά ανέφερε: «Δεν μας είπε τίποτα ακόμα, έχει στο μυαλό του τη διαπραγμάτευση».

Να θυμίσουμε πώς πέρυσι ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε το Πάσχα του στην Αίγινα. Δεν ήταν όμως μόνος του καθώς είχε συντροφιά τον Γιάνη Βαρουφάκη και την γυναίκα του…

Άραγε, με τι στομάχι θα σουβλίσουν τον οβελία υπουργοί και βουλευτές και ο Αλέξης Τσίπρας όταν καθημερινά “σουβλίζουν” το λαό;

Διαβάστε την δήλωση-κόλαφο του Νίκου Χατζηνικολάου για παραίτηση Τσίπρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.