Μητέρα 5χρονου Στάθη: “Τα ροτβάιλερ κατακρεούργησαν το παιδί μου μέσα σε…”

Τι αποκάλυψε για τον 5χρονο γιο της και την επίθεση από τα ροτβάιλερ η τραγική μητέρα;

Την δική της εκδοχή στην τραγική υπόθεση του άτυχου 5χρονου Στάθη τον οποίο τραυμάτισαν θανάσιμα ροτβάιλερ ανήμερα του Πάσχα στην Κοζάνη, έδωσε η μητέρα στην κατάθεση της στον ανακριτή, εξιστορώντας τα όσα συνέβησαν.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο δικηγόρος της, είχε πάει στο σπίτι του 72χρονου ιδιοκτήτη την Κυριακή του Πάσχα μαζί με το παιδί της, τον σύντροφό της και ένα ακόμη άτομο. Κάποια στιγμή της ζήτησαν να φτιάξει καφέδες. Άφησε το 5χρόνο παιδί στο κιόσκι όπου βρίσκονταν όλοι και μπήκε μέσα στο σπίτι.

«Όλα συνέβησαν μέσα σε ενάμιση λεπτό. Άκουσα φωνές και βγήκα έξω. Είδα δύο σκυλιά να βρίσκονται πάνω από το παιδί, να το έχουν αρπάξει και να προσπαθεί ο ιδιοκτήτης και ο σύντροφός μου να το απελευθερώσουν. Μάλιστα ένα από τα σκυλιά επιτέθηκε και σε μένα και με δάγκωσε σε διάφορα σημεία του σώματός μου», ανέφερε η μητέρα στον ανακριτή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της η μητέρα και ο 5χρονος είχαν ξαναπάει στο σπίτι με τα ροτβάιλερ αλλά δεν είχαν επαφή με τα σκυλιά με εξαίρεση ένα κουτάβι 9 μηνών – το μοναδικό που κυκλοφορούσε ελεύθερα.

Επίσης, τονίζει ότι τα σκυλιά, όπως διαπίστωσαν όλοι οι συνδαιτημόνες την Κυριακή του Πάσχα ήταν αρχικά ελεύθερα αλλά μόλις ξεκίνησαν να φτάνουν οι επισκέπτες, τα έκλεισαν σε ειδικά φυλασσόμενο χώρο. Για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, απελευθερώθηκαν, βρήκαν στο διάβα τους τον μικρό Στάθη που έπαιζε παραδίπλα και ακολούθησε το κακό.

«Ουδέποτε ο άτυχος Στάθης είχε επαφή με τα σκυλιά. Απελευθερώθηκαν είτε από χέρι ενηλίκου είτε βρήκαν κάποιο πέρασμα αν και το δεύτερο δεν το θεωρώ πιθανό» σημείωσε ο δικηγόρος.

Η μητέρα έχει την υποψία ότι τα σκυλιά βγήκαν κάποια στιγμή από το χώρο όπου βρίσκονταν μετά την επίσκεψη ενήλικα, ο οποίος δεν έκλεισε σωστά την πόρτα τους.

Ο δικηγόρος της μητέρας του 5χρονου τέλος υποστήριξε ότι δεν υπήρξε παραμέληση του Στάθη.

Διαβάστε ποιοι θέλουν να υιοθετήσουν και να μην θανατωθούν τα ροτβάιλερ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.