Θρήνος για αεροπλάνο της Egypt Air: Συνετρίβη πάνω από την Ελλάδα. Εξελίξεις

Πού χάθηκε το αεροπλάνο της Egypt Air; Πού εντοπίζεται το τελευταίο στίγμα του;

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρονται στην πτήση 804 με 59 επιβάτες και 10 άτομα πλήρωμα, οι οποίοι επέβαιναν στο αγνοούμενο αεροπλάνο της Egypt Air.

Το αεροπλάνο της Egypt Air εκτελούσε το δρομολόγιο από το Παρίσι προς Κάιρο και σύμφωνα με την εταιρεία έχει χαθεί η επαφή μαζί του.

Το στίγμα του αεροπλάνου χάθηκε από το ραντάρ.

Μια ανακοίνωση που σήμανε συναγερμό, καθώς επί της ουσίας αναφέρεται σε πτώση του αεροπλάνου.

Η πτήση ξεκίνησε εννιά λεπτά μετά τις έντεκα το βράδυ από το Παρίσι. Το αεροπλάνο της Egypt Air “χάθηκε” λίγο μετά τις τρεις πάνω από την εναέριο χώρο της Ελλάδας και συγκεκριμένα κάτω από την Κρήτη, στο Λιβυκό Πέλαγος.

Πρόκειται για μια πτήση που διαρκεί συνήθως περισσότερες από τέσσερις ώρες. Ως τώρα δεν έχει υπάρξει κανένα σχόλιο από την Αιγυπτιακή κυβέρνηση.

Διαρκής είναι η ροή των πληροφοριών σχετικά με την εξαφάνιση του αεροπλάνου της EgyptAir που χάθηκε πάνω από τον εθνικό εναέριο χώρο της Αιγύπτου νωρίς το πρωί της Πέμπτης (19/05/2016).

Σύμφωνα με το πρακτορείο Russia Today, o εκπρόσωπος της αιγυπτιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Ιχάμπ Ρασλάν δήλωσε πως το αεροπλάνο κατέπεσε, όπως όλα δείχνουν, στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Το λιβανέζικο τηλεοπτικό κανάλι Al-Mayadin ανάρτησε στο twitter ότι πηγές της EgyptAir επιβεβαίωσαν πως το αεροσκάφος συνετρίβη στη θάλασσα.

Διαβάστε πώς συνετρίβει ρωσικό αεροπλάνο στην Αίγυπτο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.