Ο Λάτσιος πάει… ALPHA: Ποιο πρόσωπο-έκπληξη φέρνει μαζί του στο κανάλι-η αντίδραση της Μενεγάκη

Ποιο πρόσωπο θα συνοδεύει τον Γιάννη Λάτσιο στον ALPHA; Πώς αντέδρασε η Ελένη Μενεγάκη;

Μεγάλες αλλαγές στο μιντιακό κόσμο με τον ALPHA να κάνει κόλπο γκρόσο και να εντάσsει στο δυναμικό του δύο πολύ δυνατά “χαρτιά”.

Νέα στοιχεία έφερε στο φως η εκπομπή “Πρωινούλι” σχετικά με τη φημολογία που θέλει να επιστρέφει ο Γιάννης Λάτσιος στον Alpha. Φαίνεται, λοιπόν, ότι μαζί με τον πρώην σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη, στο κανάλι θα δούμε και την πρώην σύζυγο του Πέτρου Κωστόπουλου, την Τζένη Μπαλατσινού.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Μπέζας, ο Γιάννης Λάτσιος έχει κάνει ραντεβού με τον Alpha χωρίς να έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά η Τζένη Μπαλατσινού θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα την βλέπουμε από το φθινόπωρο στη συχνότητα του σταθμού.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, πρόκειται για πρόταση που έκανε ο ίδιος ο Γιάννης Λάτσιος στον Alpha.

Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη

«μοναδικό “αγκάθι” για να προχωρήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στο κανάλι και τον Γιάννη Λάτσιο, φέρεται να ήταν η Ελένη Μενεγάκη όχι όμως ηθελημένα. Οι επικεφαλής του σταθμού απλώς δεν ήθελαν να φέρουν σε δύσκολη θέση την υπ’ αριθμόν ένα παρουσιάστρια του καναλιού τους τη στιγμή μάλιστα που με το νέο της συμβόλαιο την έχουν αναβαθμίσει.

Έτσι, οι πληροφορίες της Freddo λένε ότι για την πρόταση συνεργασίας του Λάτσιου με το κανάλι, πρώτα ενημερώθηκε η πρώην σύζυγός του. Κι από τη στιγμή που οι συζητήσεις προχωρούν, εύκολα εξάγεται το συμπέρασμα ότι η παρουσιάστρια δεν έφερε αντιρρήσεις στην πρόθεση του σταθμού»

Διαβάστε τι μισθό παίρνει ο Κωστόπουλος στον ALPHA.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.