Όταν ο Τσακαλώτος “δούλευε ψιλό γαζί” την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ: Τι απίστευτο έταζε

Tι έταζε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ;

Το όπλο που ακούει στο όνομα Ευκλείδης Τσακαλώτος, επιστράτευσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για να διασφαλίσει ότι θα περάσει το πολυνομοσχέδιο και ο δημοσιονομικός «κόφτης» από τη Βουλή.

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος έχοντας στο πλευρό του τον Γιώργο Χουλιαράκη έκανε… μασάζ στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν διαρροές.

Όμως φαίνεται πως τους δούλευε… ψιλό γαζί. Γιατί το λέμε αυτό; Προκειμένου να κατευνάσει τους εξαγριωμένους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τους υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να ξαναψηφίσουν νέα μέτρα.

Ποιος λέει την αλήθεια;

Πιστή στην τακτική του φτηνού εντυπωσιασμού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψεύδεται ακόμα και στους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Την ώρα που ο Τσακαλώτος υπόσχεται στους βουλευτές ότι δεν θα ψηφίσουν ξανά σκληρά μέτρα, ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, διαμηνύει πως τα θερινά τμήματα της Βουλής ενδεχομένως και να μην λειτουργήσουν φέτος καθώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και πάνω από δέκα σημαντικά νομοθετήματα θα έρθουν προς ψήφιση στη Βουλή.

Τι είπε δηλαδή; Όταν το επόμενο διάστημα, αφότου κλείσει η συμφωνία, τα νομοσχέδια θα πέσουν… βροχηδόν. Ποιος λέει αλήθεια τελικα; Βούτσης ή Τσακαλώτος;

Διαβάστε ποια η απίστευτη ατάκα Τσακαλώτου σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.