Το δωράκι του Τσίπρα στον Καμμένο για να ψηφίσει

Τι δώρο κάνει ο Τσίπρας στον Καμμένο για να ψηφίσει;

Tη χρυσή τομή αναζητά το Μαξίμου για να καμφθούν οι ενστάσεις που έχουν προβάλει στελέχη αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, για το πάγωμα του μισθολογίου των στρατιωτικών και των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας.

Έως και αυτή τη στιγμή, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Τσίπρας θα δεσμευτεί στον κυβερνητικό εταίρο του ότι θα εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ για την επιστροφή του μισθού τους στα επίπεδα πριν από τις περικοπές ώστε αύριο το βράδυ να ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο χωρίς καμία εμπλοκή.

Από την άλλη πλευρά, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι αυτή η κίνηση του Πάνου Καμμένου γίνεται για να “διαφημίσει” την στήριξή του στους στρατιωτικούς αλλά και ότι “περνάει ο λόγος” του στις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Ωστόσο η αντίδραση των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρίσκει στήριξη στις τάξεις των ενστόλων αλλά προκαλεί και την δυσαρέσκεια στις τάξεις των επαγγελματιών που δεν θα έχουν την τύχη να εξαιρεθούν από το πάγωμα της μισθολογικής ωρίμανσης.

Διαβάστε πόσο κόστιζε η ζώνη του Πάνου Καμμένου, την οποία επέλεξε να φορέσει την ημέρα που έκοψε τις συντάξεις και ποιο στέλεχος των ΑΝΕΛ αποχωρεί με βαρίες κατηγορίες για τον Πάνο Καμμένο

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.