Βουλή LIVE: Απίστευτοι τσαμπουκάδες για ματωμένο Πολυνομοσχέδιο. Δείτε ζωντανά

Δείτε live από την Βουλή την θυελλώδη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο.

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους η συζήτηση για το Πολυνομοσχέδιο στη Βουλή.

Η συζήτηση είναι έντονη και μεταδίδεται από την Βουλή live.

Με ένσταση αντισυνταγματικότητας που έχει εγείρει ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος , άνοιξε στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων.

Το αίτημα περί αντισυνταγματικότητας, υποστήριξαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης,κάνοντας λόγο για εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας.

Απορρίφθηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία η ένσταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε, εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, για τα άρθρα που αφορούν τον δημοσιονομικό διορθωτή και την σύσταση Ταμείου Αξιοποιήσεων και Επενδύσεων δημόσιας περιουσίας.

Οι τοποθετήσεις από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους είναι σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους και όλες σχεδόν έχω στο επίκεντρο την αντισυνταγματικότητα του νομοσχεδίου και ο τρόπος που αυτό συζητιέται.

Από την ένταση δεν έλειψε βέβαια η Χρυσή Αυγή με ακόμα ένα μικρό σόου με τον Ηλία Κασιδιάρη να πετάει ένα… CD στο προεδρείο της Βουλής

Δείτε Βουλή live:

Ο Κασιδιάρης την ώρα που πετάει το CD του νομοσχεδίου στον Απόστολο Κακλαμάνη:

Δείτε μια διαφορετική Έλενα Ράπτη στην Βουλή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.