Γάμος γιου Ιβάν Σαββίδη: Υπερχλίδα, καγκουριά, Καραμανλής και ατύχημα [φωτο]

Τι έγινε στον πριγκιπικό γάμο του γιου του Ιβάν Σαββίδη; Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Περίπου 600 καλεσμένοι έδωσαν το «παρών» στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης και στον ιερό ναό Αγίου Πνεύματος, όπου τελέστηκε ο γάμος του Γιώργου Σαββίδη και της Γιάννας Κουντγιάκοβα, γιου του επιχειρηματία και προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Μεταξύ των καλεσμένων στον γάμο του Γιώργου Σαββίδη οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ο Βλάνταν Ιβιτς, τα μέλη της διοίκησης και του προπονητικού τιμ, αλλά και ο Πάμπλο Γκαρσία με τη σύζυγο του και τον Λίνο.

Gamos_Savvidis6

Στην εκκλησία, καλεσμένοι στον γάμο του γιου του Ιβάν Σαββίδη βρέθηκαν επίσης ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, o Aπόστολος Τζιτζικώστας και ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, αλλά και δεκάδες επώνυμοι, ανάμεσα τους ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θόδωρος Ζαγοράκης με την Ιωάννα Λίλη, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής κ.ά.

Δείτε βίντεο από τον γάμο του γιου του Ιβάν Σαββίδη:

Ένα μικρό ατύχημα είχε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ στο Πρόχωμα, καθώς την ώρα που ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας σκόνταψε. Ο γιος του, Γιώργος, φώναξε λίγο πριν ξεκινήσει η στέψη: «Μια ζωή ΠΑΟΚ».

Δείτε το ατύχημα του Ιβάν Σαββίδη στον γάμο του γιου του:

Δείτε φωτογραφίες με αρκετή δόση χλίδας και καγκουριάς από τον γάμο του γιου του Ιβάν Σαββίδη:

Gamos_Savvidis3

Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε δεξίωση στο Κυβερνείο της Θεσσαλονίκης.

Ένας από τους όρους της οικογένειας για τους προσκεκλημένους στο γάμο Σαββίδη ήταν οι άντρες να φοράνε οπωσδήποτε γραβάτα, αλλά και η… έλλειψη του κόκκινου χρώματος στα ενδύματα όλων των καλεσμένων!

Gamos_Savvidis2

Gamos_Savvidis5

Gamos_Savvidis4

Savvidis_Gamos7

Gamos_Savvidis8

Διαβάστε ποιο το απίστευτο στραπάτσο του Ιβάν Σαββίδη με την ήττα Τζιτζικώστα στις εκλογές της ΝΔ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.