Κορομηλά Έψιλον: Ποιος ο πραγματικός λόγος που έφυγε, τι είπε. Ράκος η Ρούλα

Γιατί έφυγε από το Έψιλον η Ρούλα Κορομηλά;

Τέλος η Ρούλα Κορομηλά από το κανάλι «E» και την εκπομπή της «Μπράβο Ρούλα», που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις τόσο για το κανάλι, όσο και για την ίδια μιας κι έκανε με αυτή την εκπομπή το τηλεοπτικό της come back.

Η Ρούλα Κορομηλά μετά από μια μεγάλη προσπάθεια να στήσει την εκπομπή – υπερπαραγωγή-show, και μετά από σκληρή δουλειά με όλους τους συνεργάτες της, αλλά και τους συνεργάτες του καναλιού, τελικά τα … βρόντηξε όλα κι έφυγε.

Να σημειωθεί ότι λίγο καιρό πριν είχαν αποχωρήσει από την εκπομπή της κι άλλοι συνεργάτες της, λόγω διαφωνίας με τους ιθύνοντες του καναλιού όπως τουλάχιστον είχε διαρρεύσει.

Στην περίπτωση της Ρούλας Κορομηλά πολλά ακούστηκαν και πολλά σενάρια είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, αλλά σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της Espresso, η παρουσιάστρια εγκατέλειψε λίγο πριν το τέλος της εκπομπή της το τηλεοπτικό πλατό του Έψιλον, καθώς υπήρξε ρήξη στην σχέση της με τον υπεύθυνο προγράμματος του Καναλιού, Μένιο Φουρθιώτη.

Οι πληροφορίες του ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η εκπομπή στήθηκε με τον σχεδιασμό και την συμφωνία πολλών ανθρώπων μεταξύ των οποίων και του Μένιου Φουρθιώτη, όμως πολλοί εκτιμούν ότι ο Μένιος συνέχιζε τις παρεμβάσεις και τις παρατηρήσεις με αποκορύφωμα όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, το γεγονός ότι ζήτησε να εμφανιστεί και ο ίδιος ως συμπαρουσιαστής στο φινάλε της εκπομπής στη Σύρο.

Άλλες πηγές ωστόσο αναφέρουν ότι ο Μένιος Φουρθιώτης «κλήθηκε» από τις εξελίξεις να εκείνος παρουσιαστής του show στη Σύρο, μετά την αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά.

Η παρουσιάστρια λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του σταθμού έσπασε τη σιωπή της στέλνοντας το δικό της μήνυμα. Μέσα από το Instagram απαθανάτισε την πανσέληνο αφού δημοσίευσε τη φωτογραφία, σχολίασε στη λεζάντα της: «Έχει πανσέληνο απόψε κ είναι ωραία ….».

Διαβάστε ποιος “βοήθησε” για να φύγει η Κορομηλά από το Έψιλον.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.