Θρήνος στην κηδεία της 17χρονης Νίκης: «Λύγισε» ο Νίκος Νικολόπουλος [video]

Ποιοι παρευρέθηκαν στην κηδεία της 17χρονης κόρης του Νίκου Νικολόπουλου, Νίκης;

Φίλοι, συγγενείς, τοπικοί φορείς και απλοί πολίτες βρέθηκαν σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα για να πουν το τελευταίο αντίο στην Νίκη, την 17χρονη κόρη του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου και της συζύγου του, Αναστασίας Μανωλοπούλου.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε από τους Μητροπολίτες Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, Ηλείας κ.κ. Γερμανό και ο Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεο.

Η 17χρονη Νίκη, έφυγε πρόωρα από τη ζωή μετά από ημέρες παραμονής στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο.

Η μικρή, που προσέφερε χαρά στην οικογένειά της όλα αυτά τα χρόνια, έσωσε ζωή συνανθρώπων μας, καθώς οι γονείς της, παρά την απώλεια και τον πόνο τους, υπέγραψαν για τη δωρεά των οργάνων της κόρης τους, που θα ζει μέσα από ανθρώπους που έδιναν και αυτοί την μάχη τους για τη ζωή.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης.

Δεκάδες ήταν τα στεφάνια με λευκά λουλούδια για το κορίτσι που προσέφερε χαρά στην οικογένειά της όλα αυτά τα χρόνια και έσωσε ζωή σε συνανθρώπου μας με το θάνατό της.

Οι γονείς της, παρά την απώλεια και τον πόνο τους, υπέγραψαν για την δωρεά των οργάνων της κόρης τους και ήδη το ήπαρ της Νίκης μεταφέρθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

“Η Νίκη τις ώρες αυτές, που όλοι την αποχαιρετούμε με συγκίνηση, δίνει ζωή σε 5 συνανθρώπους μας. Εκ μέρους των ευεργετηθέντων ληπτών, ο ΕΟΜ εκφράζει την απεριόριστη ευγνωμοσύνη τους. Ευχόμαστε η σκέψη της σωτηρίας ασθενών συνανθρώπων μας, ως υπέρτατη έκφραση αγάπης και φιλαλληλίας να απαλύνει τον πόνο της μεγαλόψυχης οικογένειας” δήλωσε ο ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, Καθηγητής Ανδρέας Καραμπίνης.


Ο Νίκος Νικολόπουλος ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος ενώ δέχτηκε συλλυπητήρια από τους παρευρισκόμενους στην κηδεία της μικρής Νίκης.

Μία μέρα πριν με ένα συγκινητικό tweet είχαν ανακοινώσει στα social media την απώλεια του παιδιού τους.

Η μητέρας της 17χρονης Νίκης έγραψε:

«Άγγελος ήρθες … Άγγελος έφυγες … Σπουδαία έζησες και ακομα πιο σπουδαία πας εκει ψηλα … Η ψυχή σου δεν ταίριαξε ποτε στον κόσμο μας αλλα με το σώμα σου ίσως βοήθησεις κάποιους άλλους να ζήσουν πιο αξιοπρεπή κ εύκολη ζωη ….Ειμαι πολυ περήφανη για σένα … σε ευχαριστώ που ήρθες …. σε ευχαριστω για όσα μας έδωσες … σ αγαπάω απέραντα …εισαι η Νικη μου … η Νικήτρια ! (3/3/2000 – 6/6/2016) και για πάντα.»

Διαβάστε ποια η μακάβρια γκάφα Βούτση για κόρη Νικολόπουλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.