Πούτιν: Πώς ξεμονάχιασε τη Μαριάννα Λάτση, τι συζήτησαν

Πώς βρέθηκαν ο Βλαντιμίρ Πούτιν και η Μαριάννα Λάτση;

Ξαφνικά, και εντελώς εκτός προγράμματος, αργά το βράδυ της προπερασμένης Παρασκευής, που ήρθε στην Αθήνα ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, έγινε η συνάντηση με τη Μαριάννα Λάτση, που έχει με τον αδελφό της Σπύρο Λάτση τον ομώνυμο όμιλο, που δραστηριοποιείται στον μαύρο χρυσό (πετρέλαιο), στο φυσικό αέριο κ.λπ. στον χώρο αυτό.

Η συνάντηση Πούτιν-Μαριάννα Λάτση δεν ήταν προγραμματισμένη και ο λόγος που κρίθηκε αναγκαία δεν έγινε γνωστός.

Στο γραφείο που έγινε η συνάντηση ήταν μόνο οι δυο τους. Κανένας από το Μέγαρο Μαξίμου δεν ήταν παρών στη συζήτηση που έκαναν Μαριάννα Λάτση και Βλαντιμίρ Πούτιν. Κράτησε μόλις 12 λεπτά, όπως αναφέρει η εφημερίδα το «ΠΑΡΟΝ», η οποία επικαλείται εξαιρετικά πληροφορημένες πηγές, και δεν υπήρξε καμία απολύτως αναφορά και από τις δύο πλευρές.

Να σημειωθεί απλώς ότι ο Όμιλος Λάτση ενδιαφέρεται για την αγορά του 65% της ΔΕΠΑ, η οποία, ως γνωστόν, είναι στη λίστα των ιδιωτικοποιήσεων, που είναι δεσμευτική για την κυβέρνηση και ήταν στα προαπαιτούμενα για να κλείσει η αξιολόγηση και να ανάψει το πράσινο φως για την εκταμίευση της… υποδόσης των 7,5 δισ. ευρώ.

Και φυσικά ήταν και το θέμα του Ελληνικού, για το οποίο έγινε δεκτή η προσφορά της Lamda Development (του Ομίλου Λάτση), και μάλιστα μπήκαν και οι υπογραφές.

Διαβάστε ποια η ανατριχιαστική προφητεία για τον Πούτιν που επαληθεύτηκε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.