Τσιμτσιλή: Έβαλε αυτογκόλ για Κοντομηνά, τι είπε για ανακοίνωση ΕΣΗΕΑ [video]

Δείτε το βίντεο με την απάντηση της Τσιμτσιλή στην ΕΣΗΕΑ μετά το κράξιμο στον Δημήτρη Κοντομηνά.

H ΕΣΗΕΑ απέστειλε σήμερα ανακοίνωση (δείτε την εδώ) για την ωμή τηλεφωνική παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά (ιδιοκτήτη του alpha) στον αέρα της εκπομπής Happy Day την περασμένη Δευτέρα.

«Ας κοιτάξουν στα μητρώα τους που έχουν γράψει ως δημοσιογράφους τους γραμματείς, φαρισαίους, βαστάζους και οδηγούς των διευθυντών ειδήσεων» ήταν η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην ΕΣΗΕΑ, με τη δεύτερη να υποστηρίζει -με ανακοίνωσή της- την εκπομπή της πρώτης!

Στην ουσία λοιπόν, η συμπαθής παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, έβαλε αυτογκόλ στο Happy Day και τους συνεργάτες της με την απάντηση-στήριξη της στον Πρόεδρο του Alpha απέναντι στην ΕΣΗΕΑ, η οποία με την ανακοίνωσή της στάθηκε στο πλευρό της εκπομπής.

Μέσα από την εκπομπή της Τετάρτης, την ώρα της σύνδεσης με τον Δήμο Βερύκιο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε τα εξής:

«Όταν είσαι τρεις ώρες κάθε μέρα στον αέρα εδώ και δυόμισι τρία χρόνια, μπορεί να έχεις και μια κακή στιγμή και όλοι ψάχνουν αφορμή στον βωμό της ανθρωποφαγίας που μας διακατέχει μια κακή σου στιγμή για να σε πετροβολήσουν. Και αυτοί που κάνουν τις ανακοινώσεις, ας κοιτάξουν στα μητρώα τους που έχουν γράψει ως δημοσιογράφους τους γραμματείς, φαρισαίους, βαστάζους και οδηγούς των διευθυντών ειδήσεων και μετά να πάνε να το παίξουν καμπόσοι με ανακοινώσεις. Ευχαριστώ».

Η θλιβερή, απολογητική και παραπονιάρικη αντίδραση της Τσιμτσιλή και του Βερύκιου στο δημόσιο μπούλινγκ που τους άσκησε ο Κοντομηνάς ήταν η συγγνώμη και το αυτομαστίγωμα τους που δεν στάθηκαν στο ύψος των προσδοκιών του.

Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή κατά της ΕΣΗΕΑ:

Διαβάστε ποια η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την παρέμβαση Κοντομηνά στο Happy Day.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.