X-Factor Ανατροπή: Ίαν Στρατής – Πιλάτος. Τον “έφαγαν” και αποχώρησε [video]

Αποχώρηση θρίλερ στο X-Factor, καθώς το κοινό έκανε την ανατροπή.

Το live του Χ Factor εκτυλίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ, καθώς η ψηφοφορία του κοινού έκρυβε εκπλήξεις.

Με βάση την επίδοση των παικτών στα τραγούδια, οι περισσότεροι περίμεναν οτι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα ήταν ο Αλέξανδρος Πιτσάνης, η Νωαίνα, ίσως και η Τάνια Μπρεάζου που δεν άκουσαν και τα καλύτερα σχόλια από τους κριτές.

Προς μεγάλη έκπληξη όλων, υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν τα φαβορί του X-Factor, Ίαν Στρατής και Πιλάτος Κουνατίδης. Ήταν τόσο μεγάλη η έκπληξη μάλιστα που δεν έλειψαν και τα σχόλια στα social media οτι το παιχνίδι είναι “στημένο” και η παραγωγή επιλέγει τους υποψήφιους προς αποχώρηση αντί του κοινού.

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Θεοφάνους δεν πίστευαν ότι οι καλύτεροί τους διαγωνιζόμενοι με γκελ στον κόσμο είναι αντιμέτωποι.

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ερμηνεύσουν δυο τραγούδια, από τα οποία το κοινό έκρινε και ψήφισε για το ποιος θα παραμείνει στο talent show.

Ο Ίαν Στρατής επέλεξε ένα ξένο κομμάτι, ενώ ο Πιλάτος Κουνατίδης πήρε την κιθάρα του και είπε ένα τραγούδι του Παντελή Παντελίδη.

Η Πέγκυ Ζήνα υποστήριξε τον τραγουδιστή της ομάδας της Πιλάτο Κουνατίδη και έδωσε την αρνητική της ψήφο στον Ίαν Στρατή.

Ο Γιώργος Θεοφάνους αντίστοιχα υποστήριξε τον Ίαν Στρατή και έδωσε την αρνητική του ψήφο στον Πιλάτο Κουνατίδη.

Η Τάμτα έδωσε την αρνητική της ψήφο στον Πιλάτο, όπως και ο Θοδωρής Μαραντίνης με αποτέλεσμα να δείξουν στον λαϊκό τραγουδιστή την έξοδο, παρ’ όλα τα καλά λόγια που του είπαν.

Δείτε τον Ίαν Στρατή στο X-Factor:

Δείτε τον Πιλάτο Κουνατίδη στο X-Factor:

Δείτε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο X-Factor, γιατί κατέρρευσε ο Ίαν Στρατής στη σκηνή και ποιος παίκτης του ελληνικού X-Factor ανεβάζει γυμνeς φωτογραφίες στο instagram.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.