Άργος: Ιδού πα-τέρας και εραστής που βίαζαν το 12χρονο αγόρι [φωτο]

Δείτε τον πατέρα και τον εραστή του, που βίαζαν το 12χρονο αγόρι στο Άργος.

Σοκ στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει η υπόθεση του βιασμού ανήλικου παιδιού από τον πατέρα του και τον σύντροφο του στο Άργος.

Το 12χρονο αγόρι, με νοητική στέρηση, ελαφράς μορφής, είχε πάει για διακοπές, μετά από άδεια της μητέρας του, στον 45χρονο πατέρα του στο Άργος, καθώς οι γονείς του μικρού είναι χωρισμένοι.

Κανείς δεν γνώριζε όμως ότι ο 45χρονος, που συστηνόταν ως συνταξιούχος του Πολεμικού Ναυτικού, ήταν ομοφυλόφιλος και διατηρούσε σχέση με έναν 37χρονο άντρα, ο οποίος παρουσιαζόταν σαν δικαστικός επιμελητής.

Ο 37χρονος Πέτρος Π. εραστής του πατέρα του 12χρονου αγοριού

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ομοφυλόφιλο ζευγάρι νοίκιασε το διαμέρισμα στον πρώτο όροφο διώροφης κατοικίας στην ήσυχη αργολική γειτονιά πριν από περίπου δύο μήνες.

Ο 45χρονος «συνταξιούχος του Πολεμικού Ναυτικού», έπεισε τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να του νοικιάσει το σπίτι προκειμένου να μένει με τον 37χρονο φίλο του, χωρίς ωστόσο να μπορεί κανείς να σκεφτεί τις ανώμαλες ορέξεις τους.

Ο 45χρονος πα-τέρας του 12χρονου αγοριού

Από τα «σύννεφα έχει πέσει» η γειτονιά, που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στον άτυχο 12χρονο από τα δύο τέρατα.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής που μίλησαν στο protothema.gr, το ομοφυλόφιλο ζευγάρι κρατούσε χαμηλό προφίλ και έτσι δεν έδιναν κάποιο σημάδι για το τι θα επακολουθούσε.

Οι κάτοικοι της περιοχής, τους είχαν δει ελάχιστες φορές. Στην αρχή κατά τη μετακόμιση, όταν και ήρθαν στη νέα τους γειτονιά και κάποιες φορές όταν πετούσαν τα σκουπίδια.

Μάλιστα όπως μας πληροφόρησαν από την γειτονιά, ήταν τέτοια η μυστικοπάθειά τους, που δεν έβγαιναν ούτε στο μπαλκόνι τους μπροστά στον δρόμο.

Καμιά φορά τους έβλεπαν να κάθονται στο πίσω μπαλκόνι του διαμερίσματος, του οποίου το μεγαλύτερο μέρος δεν είναι ορατό από τους γείτονες. Σύμφωνα με μαρτυρίες αρκετές ήταν οι ώρες που τους έβλεπαν να έχουν μαζί του έναν φορητό υπολογιστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο άνδρες χρησιμοποιούσαν τακτικά το διαδίκτυο για να γνωρίσουν ανθρώπους με τους οποίους έκαναν τις ίδιες σεξουαλικές επιλογές. Μάλιστα στο προφίλ του ο 45χρονος πα-τέρας παρουσιάζεται σαν πρώην μάγειρας στην Γερμανία και όχι σαν στρατιωτικός του Πολεμικού Ναυτικού που είχε αναφέρει στους γείτονές του, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί πολλούς λογαριασμούς προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Από την άλλη ο 37χρονος εραστής του, ο οποίος έχει κάνει like σε φωτογραφίες του 45χρονου, είναι πιο συγκρατημένος… Αυτό που ανατριχιάζει όμως είναι πως την ίδια χρονική στιγμή, κατά την διάρκεια των ανώμαλων ορέξεων τους πάνω στο ανήλικο παιδί του 45χρονου συντρόφου του, είχε αναρτήσει στο λογαριασμό του στο Fecebook δημοσίευση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Διαβάστε ποια η ανατριχιαστική ομολογία του 12χρονου για τον βιασμό από πατέρα και εραστή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.