X-Factor Τελικός: Ποιος ο νικητής. Ίαν Στρατής, Ανδρέας Λέοντας, Stereo Soul

Ποιος ο μεγάλος νικητής στον τελικό του X-Factor; Μάχη δίνουν Ιαν Στρατης, Stereo Soul και Ανδρέας Λέοντας.

Αυτός ο τελικός του X-Factor είναι υπόθεση ανδρών.

Από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους ο Ίαν Στρατής και ο Ανδρέας Λεόντας και από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη οι Stereo Soul διεκδικούν τον τίτλο του νικητή του X-Factor.

Και λέμε τον τίτλο γιατί την αποδοχή, αλλά και την αγάπη του κοινού την έχουν κερδίσει εδώ και καιρό και μάλιστα έμπρακτα, αφού οι θαυμαστές τους τους ψηφίζουν ανελλιπώς για εννέα live.

Φαβορί για νικητής του X-Factor συχνά αναφέρεται ο Ίαν Στρατής που έχει εντυπωσιάσει με τον χαρακτήρα που έχει “χτίσει” στο παιχνίδι.

Ο Ανδρέας Λέοντας έχει φανατικές θαυμάστριες, αλλά έχει βρεθεί στη θέση του προτεινόμενου.

Οι Stereo Soul αποτελούν την έκπληξη και κερδίζουν από το γεγονός οτι οι ψήφοι των κοριτσιών εφηβικής ηλικίας θα μοιραστούν μεταξύ Λέοντα και Ίαν. Αντίθετα, αυτοί έχουν διαφορετικό φανατικό κοινό, ιδιαίτερα μάλιστα μετά την αποκάλυψη οτι ο Bradley White-Dale είναι gay.

Οι παίκτες βρίσκονται όλη την εβδομάδα στη διάθεση του κοινού και μετά το βράδυ της Παρασκευής ένας από αυτούς θα απολαμβάνει το μεγάλο έπαθλο του X-Factor, αλλά και την ηθική ικανοποίηση πως ήταν ο πρώτος ανάμεσα στους καλύτερους. Οι διαγωνιζόμενοι βρίσκονται σε συνεχείς πρόβες για να παραδώσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα στον τελικό του X Factor, ενώ από τη μέρα τους δεν λείπουν και οι στιγμές χαλάρωσης.

Οι τρεις υποψήφιου νικητές του X-Factor θα κάνουν δύο solo εμφανίσεις, αλλά και ντουέτα μεταξύ τους. Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας θα πει τα τραγούδια «Θεός αν είναι» και «Λιώμα σε γκρεμό», ο Ίαν τα «Gorilla» και «Pretender», και οι Stereo Soul τα «Writtings on the wall» και «Je suis malade».

Στα ντουέτα, ο Ίαν με τους Stereo Soul θα ερμηνεύσουν το «One love», ο Ανδρέας με τους Stereo Soul το«Κλεψύδρα» mash up «Impossible» και ο Ίαν με τον Ανδρέα το «Έμεινα εδώ» mash up «Someone like you».

Στη σκηνή για τον τελικό του X-Factor θα επιστρέψουν κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους της τελικής 16άδας, που αποχώρησαν στα προηγούμενα live.

Διαβάστε ποιος είναι πραγματικά ο Ίαν Στρατής πίσω από την εικόνα που δίνει στο X-Factor.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.