Καταστροφή για Ντόναλντ Τραμπ: “Η γυναίκα του έχει κάνει…” [φωτο]

Ποιο το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο Ντόναλντ Τραμπ και η γυναίκα του Μελάνια;

Ο υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ έχει μια τρίτη σύζυγο τη Melania.

Εκείνη κάνει καριέρα μοντέλου και τα μέσα στην Αμερική εντόπισαν γuμνές της φωτογραφίες για ένα Ευρωπαϊκό αντρικό περιοδικό.

Ο Ντόναλντ Τραμπ για να μην γίνει μεγάλο θέμα δήλωσε πως “είναι μοδάτες αφού στην Ευρώπη είναι μοντέρνες και τις αποδέχονται” ενώ ξέχασε να αναφέρει πως ήταν σε αντρικό περιοδικό και όχι σε περιοδικό μόδας!

Ποια είναι όμως, η γυναίκα του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια;

Η Μελάνια Τραμπ, η σύζυγος του μοναδικού εναπομείναντος υποψηφίου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ, καλύπτεται από ένα σχετικό πέπλο μυστηρίου.

Το παρελθόν της ως μοντέλο είναι γνωστό, όπως και η καταγωγή της από τη Σλοβενία αλλά ο χαρακτήρας της παραμένει, κατά κύριο λόγο, μυστηριώδης.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των ΗΠΑ, ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, κάνουν μια προσπάθεια να αποκαλύψουν άγνωστες πτυχές της ζωής και της προσωπικότητας της.

Η Μελάνια γνώρισε τον Τραμπ σε ένα πάρτι το 1998 αλλά στην αρχή τον απέρριψε, καθώς σε εκείνο το πάρτι ο μεγιστάνας συνοδευόταν από μια άλλη γυναίκα. Επίσης, έχει έναν αδερφό εκτός γάμου από τον πατέρα της, για τον οποίο είχε άγνοια μέχρι προσφάτως.

Η Μελάνια είχε δηλώσει παλαιότερα πως, σε περίπτωση που γινόταν ποτέ η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, θα δρούσε έχοντας ως παράδειγμα παλαιότερες Πρώτες Κυρίες όπως η Τζάκι Κένεντι ή η Μπέττυ Φόρντ.

Πλέον έχει αλλάξει τη στάση της, δηλώνοντας πως σε περίπτωση εκλογής του Τραμπ θα είχε ενεργό ρόλο στην υποστήριξη των δικαιωμάτων των γυναικών και των παιδιών.

Επίσης, η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ δε διστάζει να του τονίσει τα λάθη του παρά το παροιμιώδες πείσμα του. Βέβαια, όπως η ίδια δηλώνει, δεν την ακούει πολύ συχνά αλλά εκείνη συνεχίζει απτόητη.

Η σατιρική εκπομπή Saturday Night Live έχει δημιουργήσει καρικατούρες για εκείνη και το σύζυγο της, στηλιτεύοντας τη διαφορά ηλικίας του ζευγαριού καθώς και άλλες πτυχές της ζωής τους. Η Μελάνια όμως έχει δηλώσει πως της αρέσει ο χαρακτήρας που έχουν δημιουργήσει για εκείνη, τονίζοντας πως «είναι ωραίο να μπορείς να δεις πως σε βλέπουν άλλοι».

Τέλος, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας του συζύγου της, η Μελάνια σταμάτησε να χρησιμοποιεί το Twitter.

Διαβάστε ποια η άκρως προκλητική δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.