Αήθης επίθεση: “Παντελίδη βλέπεις απο ψηλά; Η Φρόσω Κυριάκου καλοπερνάει, σε ξεπέρασε”

Ποιος κατηγόρησε τη Φρόσω Κυριάκου οτι καλοπερνάει έχοντας ξεχάσει τον πρώην της, Παντελή Παντελίδη;

Ενώ η μητέρα του Παντελίδη ξεσπά για άλλη μια φορά για “μηδενικά” και “απόλυτα τίποτα”, ο Νάσος Γουμενίδης κάνει αήθη επίθεση στη Φρόσω Κυριάκου.

Δείτε τι έγραψε ο Γουμενίδης έξαλλος για τη Φρόσω Κυριάκου:

“Κατανοώ την ανάγκη μιας νέας κοπέλας που πέρασε ένα τόσο άγριο τροχαίο πρίν απο πέντε μήνες και κάτι, να προχωρήσει την ζωή της. Κατανοώ επίσης την ανάγκη της να το παίξει λίγο παραπάνω ντίβα και σνόμπ. Κατανοώ ακόμη και την θέληση της να προκαλέσει.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά είναι πώς… μια γυναίκα που υποτίθεται ότι είχε «κάτι» με τον συγχωρεμένο να μπορεί τόσο νωρίς να ξεπερνά την απώλεια και μάλιστα να δείχνει με την στάση της ότι «εντάξει μωρέ. Δεν συνέβη και κάτι».

Κι αυτό το γράφω ως προσωπικό προβληματισμό. Σας υποσχέθηκα απο χθές ότι οι εικόνες απο το ρεπορτάζ μου δεν θα έμεναν μόνο στο βλέμμα γεμάτο νεύρα της κυρίας που μοιράστηκα μαζί σας. Δείτε νέες εικόνες.

Όσο για εκείνους που για μια ακόμη φορά μου επιτέθηκαν για το θέμα… ένα εχω να πώ. Το κορίτσι αυτό προκαλεί λελογησμένο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Και είναι αυτονόητο ότι θα ασχοληθώ μαζί της, όπως ασχολούμαι και με κάθε τι άλλο που αφορά στην υπόθεση Παντελίδη. Και το κάνω για λόγους ουσιαστικούς… και όχι εμπορικούς.

Αυτη την αλήθεια και την ουσία ψάχνω. Και με ρεπορτάζ όπως αυτά μπορεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα.

Παντελή τα βλέπεις; Οι «φίλες» σου μάλλον ξεπέρασαν πολύ γρήγορα την απώλεια σου.

Δείτε την Φρόσω Κυριάκου να τουρλώνεται για μια selfie, να διασκεδάζει με την παρέα της και να δροσίζεται στην παραλία.”

Την ίδια ώρα, ξέσπασμα με νόημα έκανε η μητέρα του Παντελή Παντελίδη.

Βιώνει την απώλεια του γιου της για περισσότερους από πέντε μήνες και φαίνεται ότι το μίσος και η οργή έχουν φωλιάζει μέσα της για τα καλά. Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη ξέσπασε και πάλι μέσα από το Facebook, εξακολουθώντας να αναζητεί απαντήσεις στα βασινιστικά ερωτήματα γύρω από το θάνατο του τραγουδιστή.

Η Αθηνά Παντελίδου ανέβασε ένα οργισμένο μήνυμα στο προφίλ της, αναφερόμενη σε κάποια «ασήμαντα άτομα» που τα χαρακτηρίζει ως «μηδενικά». Η μητέρα του αξέχαστου τραγουδιστή έγραψε:

“Η αναίδεια είναι προνόμιο των ασήμαντων ατόμων για να φαίνονται σημαντικοί. Αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι το μηδέν δεν έχει ποτε αξία χωρίς την μονάδα και χωρίς αυτή συνεχίζουν να είναι το απόλυτο μηδέν το απόλυτο τίποτα.”

Διαβάστε σε ποιον πασίγνωστο τραγουδιστή βρήκε παρηγοριά η Φρόσω Κυριάκου μετά τον Παντελίδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.