Ρίο 2016: Έσβησαν την Ολυμπιακή φλόγα οι άσχετοι. Τι συνέβη μετά την έναρξη [video]

Πρωτοφανές περιστατικό στο Ρίο 2016. Γιατί έσβησε η Ολυμπιακή φλόγα λίγο μετά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων;

Συνέβη και αυτό στη Βραζιλία. Λίγες ώρες μετά την τελετή έναρξης του Ρίο 2016, στο βωμό του Μαρακανά δεν καίει η ολυμπιακή φλόγα, ενώ αποσύρθηκε και ο βωμός από το σημείο που βρισκόταν.

Ένα απρόοπτο συνέβη λίγες ώρες μετά την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο 2016 και προκάλεσε ταραχή στους διοργανωτές, οι οποίοι απέσπασαν διθυραμβικά σχόλια για την τελετή.

Μία ώρα αφότου ο μαραθωνοδρόμος, Λίμα άναψε το βωμό, η φλόγα έσβησε στάδιο όπου διεξήχθη η τελετή έναρξης των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων.

Ένα πρωτοφανές γεγονός ακολούθησε την Τελετή Εναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, που ολοκληρώθηκε περίπου στις 6 ώρα Ελλάδας. Ειδικότερα, λίγο πριν τις 7 το πρωί, έσβησε η Ολυμπιακή Φλόγα στο στάδιο «Μαρακανά» και ο βωμός έμεινε σβηστός.

Η Ολυμπιακή Φλόγα, όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, σταμάτησε να καίει μετά την έναρξη, ενώ αποσύρθηκε και ο βωμός από το σημείο που ήταν τοποθετημένος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ηθελημένη και προγραμματισμένη ενέργεια των διοργανωτών του Ρίο 2016, οι οποίοι σχεδίασαν να μεταφέρουν την Ιερή Φλόγα στο παρακείμενο στάδιο «Ζοάο Χαβελάνζε», όπου θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα του στίβου.

Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση όμως, είναι γνωστό οτι η Ολυμπιακή φλόγα δεν σβήνει ποτέ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Έτσι οι Βραζιλιάνοι απέδειξαν οτι αγνοούν βασικούς κανόνες των Αγώνων.

Δείτε το βίντεο με το πώς έσβησε η Ολυμπιακή φλόγα στο Ρίο 2016:

Διαβάστε όλα τα νεότερα για τους Ολυμπιακούς στο Ρίο 2016.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.