Πάγος στον ALPHA: Συνεχείς συσκέψεις – Θα βγουν οι πρεμιέρες στις 12 Σεπτεμβρίου; Τι λένε οι εργαζόμενοι

Ποιο το κλίμα στον ALPHA, το μεγαλύτερο κανάλι που δεν πήρε τηλεοπτική άδεια, και τι θα γίνει με τις πρεμιέρες στις 12 Σεμπτεμβρίου;

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής η ελληνική ιδιωτική τηλεόραση μπήκε σε άλλη τροχιά με αβέβαιο μέλλον για τον ALPHA.

Στον τηλεοπτικό χάρτη, μετά τη δημοπράτηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας παραμένουν μόνο δύο κανάλια, ο ΑΝΤ1 και ο ΣΚΑΪ.

O Alpha που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μία άδεια θα πρέπει να ρίξει μαύρο μέσα σε περίπου 3 μήνες.

Και ακόμα και αν οι μεγάλοι σταρς όπως η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζουν μεταγραφή βόμβα, οι απλοί εργαζόμενοι κινδυνεύουν να μείνουν στον δρόμο.

Οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις από τις διοικήσεις των σταθμών κάνουν λόγο για προσφυγή στη δικαιοσύνη και συνέχιση της εκπομπής του σήματός τους. Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα;

Πάγωσαν στον Alpha με το αποτέλεσμα

Το εύθυμο κλίμα άλλαξε αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Το ένα από τα δύο πρώτα σε θεαματικότητα κανάλια της χώρας έμεινε χωρίς άδεια παρά την προσφορά των 60 εκατομμυρίων ευρώ (!) που έκανε κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας.

Στον ALPHA αυτή τη στιγμή εξελίσσονται πολλαπλές συναντήσεις και ενδεχομένως νέες συμφωνίες ανάμεσα στην ιδιοκτησία και τους παρουσιαστές.

Ωστόσο και παρά το αποτέλεσμα της δημοπρασίας, ο ALPHA αποφάσισε, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, να μην αναστείλει τις προγραμματισμένες του πρεμιέρες για τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Το χαμόγελο κόπηκε στους εργαζόμενους του ALPHA

Με το στόμα ανοικτό έμειναν οι εργαζόμενοι όταν άκουσαν τα αποτελέσματα για τις τηλεοπτικές άδειες.

Οι εργαζόμενοι του Alpha, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα κανάλια, περίμεναν με αγωνία το αποτέλεσμα. Πριν γίνει γνωστό ότι το κανάλι στο οποίο εργάζονται δεν εξασφάλισε την πολυπόθητη άδεια, ανέβασαν στο Twitter μια φωτογραφία από την αίθουσα σύνταξης. Συγκεντρωμένοι γύρω από την οθόνη, διακρίνουμε την αγωνία που κρύβεται πίσω από χαμόγελα:

Η μοίρα όμως τους έφερε στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.