Έξαλλος ο Φουρθιώτης με τις αντιδράσεις για το σιχαΜΕΝΙΟ τρέιλερ του Αποκαλυπτικά [video]

Δείτε το τρέιλερ του Μένιου Φουρθιώτη για το Αποκαλυπτικά, που συγκέντρωσε 93% dislikes.

Ο Μένιος Φουρθιώτης επιστρέφει στο Epsilon με αρκετά ανανεωμένη διάθεση και πολλή όρεξη για δουλειά.

Ο επικεφαλής του καναλιού και οικοδεσπότης της επιτυχημένης μεσημεριανής εκπομπής του Σαββατοκύριακου, Μένιος Φουρθιώτης βρέθηκε στο ξενοδοχείο King George στο κέντρο της Αθήνας για τις ανάγκες των γυρισμάτων του φετινού τρέιλερ της εκπομπής.

Αν και ακόμα είναι άγνωστο ποιο θα είναι το μέλλον των καναλιών που δεν πήραν τηλεοπτική άδεια, η πρεμιέρα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 13:50.

Μέσα από το βίντεο ο Μένιος Φουρθιώτης υπόσχεται πολλά νέα αποκλειστικά που για κάποιους θα είναι όνειρο, αλλά για κάποιους άλλους εφιάλτης.

Ωστόσο, το τρέιλερ του Αποκαλυπτικά δεν φάνηκε να ικανοποίησε τόσο τους χρήστες των social media, οι οποίοι όχι μόνο τον “στόλισαν” αλλά τον “φόρτωσαν” και με 93% dislikes.

Συγκεκριμένα, από τα 128 άτομα που έχουν δηλώσει την προτίμησή τους βλέποντάς το, τα 119 έχουν πατήσει dislike, δηλαδή περίπου το 93% όσων έχουν ψηφίσει! Θυμίζουμε, πως το #sixaMenios είναι το hashtag που όλοι οι χρήστες -ιδίως του twitter- λατρεύουν να χρησιμοποιούν.

Δείτε το τρέιλερ του Αποκαλυπτικά με τον Μένιο Φουρθιώτη:
https://www.youtube.com/watch?v=B6xJoWRg_5k

Διαβάστε τι ετοιμάζει Epsilon και Φουρθιώτης μετά την ήττα στις άδειες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.