Μικρός Μπεν: Εξελίξεις και αποκαλύψεις σοκ από Mirror – Πώς κουκούλωσαν την δολοφονία του [video]

Ποια οι αποκαλύψεις της Mirror για τον μικρό Μπεν;

Μία απίστευτη αποκάλυψη κάνει στο σημερινό της εξώφυλλο η βρετανική εφημερίδα Daily Mirror, σε σχέση με την έρευνα για να βρεθούν τα λείψανα του μικρού Μπεν.

Στο μικροσκόπιο των ερευνητών έχει μπει μια φωτογραφία που τραβήχτηκε λίγο μετά την εξαφάνιση του μικρού Μπεν και η οποία απεικονίζει ένα νέο δέντρο να έχει φυτευτεί στο χωράφι όπου διεξάγονται οι έρευνες-ανασκαφές.

Οι ερευνητές εντόπισαν το δέντρο συγκρίνοντας τις φωτογραφίες των τελευταίων 25 ετών, από τότε δηλαδή που χάθηκαν τα ίχνη του Μπεν. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτό το σημείο επικεντρώνονται πλέον και θα γίνει ανασκαφή σήμερα. Έτσι, οι Αρχές υποπτεύονται μήπως, κατά κάποιο τρόπο, «κουκουλώθηκε» ο θάνατος του μικρού Μπεν και το άψυχο κορμί του θάφτηκε κάτω από το εν λόγω δέντρο…

Υπενθυμίζεται ότι οι ερευνητές έχουν βρει κομμάτια υφάσματος ανοιχτού χρώματος, με το μεγαλύτερο να είναι διαστάσεων 15Χ15 εκατοστών, τα οποία έχουν σταλεί για ανάλυση, ώστε να διαπιστωθεί αν σχετίζονται με τον μικρό Μπεν, που όταν χάθηκε φορούσε λευκό μπλουζάκι.

Όσο για τα θραύσματα οστών που βρέθηκαν στο χωράφι, ένας Έλληνας ερευνητής, ο κ. Θανάσης Φουρλής, ανέφερε ότι «ανήκουν σε πεθαμένα ζώα. Αυτό ήταν αναμενόμενο. Το ίδιο είχε συμβεί σε ανάλογες έρευνες που είχαν γίνει το 2011. Έχουμε μαζί μας επιστήμονες που εξέτασαν τα οστά επιτόπου και διαπίστωσαν ότι δεν ανήκουν σε άνθρωπο».

Και συνέχισε: «Η διαφορά σε σχέση με το 2011 είναι ότι οι ανασκαφές είναι πολύ πιο στοχευμένες, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών από νέους μάρτυρες. Τον Μάιο λάβαμε μία μαρτυρία ότι ο Μπεν μπορεί να καταπλακώθηκε. Κρίναμε τη μαρτυρία αυτή ως αξιόπιστη. Από εκεί και πέρα έχουμε την υποχρέωση να διαφυλάξουμε την ανωνυμία της πηγής, καθώς αυτό είχαμε υποσχεθεί εξαρχής όταν ζητούσαμε από τον κόσμο να μας βοηθήσει στις έρευνες»

Δείτε το βίντεο από το site της εφημερίδας:

Διαβάστε ποιες οι σοκαριστικές εξελίξεις για τον μικρό Μπεν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.