Λίντσαραν τον Τσίπρα στη ΔΕΘ: Γιατί του έκαναν επίθεση, τι απάντησε ειρωνικά [video]

Αντιμέτωπος με έναν άλλο οργισμένο πολίτη βρέθηκε κατά την επίσκεψή του στη ΔΕΘ ο Τσίπρας.

Ένας άνδρας περίπου 60 ετών βρισκόταν στην ΔΕΘ την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας έκανε την καθιερωμένη βόλτα του, άρχισε να καταφέρεται εναντίον του.

Η αντίδραση της ασφάλειας της του πρωθυπουργού ήταν ακαριαία καθώς τον πήρε «σηκωτό» και αυτόν – όπως και τον άνδρα που τον πλησίασε στο ρωσικό περίπτερο – και τον έβγαλε εκτός της έκθεσης.

Αυτό δεν πτόησε τον οργισμένο πολίτη καθώς άρχισε να φωνάζει προς τους άνδρες της ασφάλειας του Τσίπρα στη ΔΕΘ, τονίζοντας γεμάτος ένταση σε έναν εξ’ αυτών «Εγώ δούλεψα για σένα είμαι παθών, μικροομολογιούχος του ελληνικού δημοσίου! Με καταστρέψανε εμένα! 50 χρόνια δούλευα, δεν έχω να πάρω φάρμακα, εσείς δεν ντρέπεστε; Τον πατέρα σας να τον πάτε στα κρατητήρια; Ντροπή σας!».

Λίγο νωρίτερα, πολίτης επιτέθηκε στον Τσίπρας έξω από το ρωσικό περίπτερο.

«Στον φίλο μας θα εξηγήσω αργότερα, ήθελε να με ρωτήσει γιατί δεν συνεργάστηκα με τον Σαμαρά. Αυτά συμβαίνουν» είπε ειρωνικά ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε με πολίτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στο ρωσικό περίπτερο.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο άγνωστος φώναζε προς τον κ.Τσίπρα στη ΔΕΘ «Γιατί δεν συνεργάστηκες με τον Σαμαρά;» και επιχείρησε να πλησιάσει τον Πρωθυπουργό, ο οποίος εκείνη την ώρα συνομιλούσε με τον αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ρωσίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.